za probleme sa routerom, tj, da se najčešće sve riješi jednostavnim resetom mi je jasno. ali mi je bilo čudno da je za 2x već izašao novi soft.
u stvari, ti si samo reflashao sa istim softom. tako već da.
vanja.krk je napisao/la:za probleme sa routerom, tj, da se najčešće sve riješi jednostavnim resetom mi je jasno. ali mi je bilo čudno da je za 2x već izašao novi soft.
u stvari, ti si samo reflashao sa istim softom. tako već da.
sve 5!
Ma za moj mobitel imas verziju koja je izasla u 1mjesecu i verziju koja je izasla u 4 mj, osim toga basebanda ima u puno više verzija ja stavio najnoviji koji je izašao u 6mj.
To su ustvari isti softweri ali sa nekim popravcima bugova i slično. Ja ustvari ćekam Gingerbread koji su obečali za negdje u 6 i 7mj. Novim gingerbreadom budem bar imao podršku za googletalk video.
Ja sam zajdne sumjao da je ruter u pitanju jer nitko drugi nije imao problema evo naprimjer dva računala s kojim se spajamo preko wirelesa i k tome brat ima Iphone4 na kojem wireless radio bez problema a zašto odjednom nije volio moj mob neznam.
ma, ok. ali mi je nekako čudno da se za ipak novi mobitel tako brzo izdaju nova izdanja. što se 2.3 tiče, je i ja ga čekam, doduše na P500. samo mi se nešto ne čini da će stići tako skoro. e, sad, jesam li u pravu, vrijeme će pokazati
ubacil danas android 2.3.3 na htc tattoo.uz malo tvikanja,naigravanja i gubljenja živaca sad baterija drži,kontrast je odličan,nema smrzavanja,radi kamera i ima hrvatski meni i speling