Koje Android uređaje imate?

Pametni telefoni, tableti, netbook prijenosnici...

Moderator/ica: Moderatori/ce

vanja.krk
Spol: M
Kontakt:

Re: Koje Android uređaje imate?

Post Postao/la vanja.krk »

za probleme sa routerom, tj, da se najčešće sve riješi jednostavnim resetom mi je jasno. ali mi je bilo čudno da je za 2x već izašao novi soft. :?:
u stvari, ti si samo reflashao sa istim softom. tako već da.

sve 5!
Markec

Post Postao/la Markec »

vanja.krk je napisao/la:za probleme sa routerom, tj, da se najčešće sve riješi jednostavnim resetom mi je jasno. ali mi je bilo čudno da je za 2x već izašao novi soft. :?:
u stvari, ti si samo reflashao sa istim softom. tako već da.

sve 5!
Ma za moj mobitel imas verziju koja je izasla u 1mjesecu i verziju koja je izasla u 4 mj, osim toga basebanda ima u puno više verzija ja stavio najnoviji koji je izašao u 6mj.
To su ustvari isti softweri ali sa nekim popravcima bugova i slično. Ja ustvari ćekam Gingerbread koji su obečali za negdje u 6 i 7mj. Novim gingerbreadom budem bar imao podršku za googletalk video.

Ja sam zajdne sumjao da je ruter u pitanju jer nitko drugi nije imao problema evo naprimjer dva računala s kojim se spajamo preko wirelesa i k tome brat ima Iphone4 na kojem wireless radio bez problema a zašto odjednom nije volio moj mob neznam.
vanja.krk
Kontakt:

Post Postao/la vanja.krk »

ma, ok. ali mi je nekako čudno da se za ipak novi mobitel tako brzo izdaju nova izdanja. što se 2.3 tiče, je i ja ga čekam, doduše na P500. samo mi se nešto ne čini da će stići tako skoro. e, sad, jesam li u pravu, vrijeme će pokazati
zole052

Post Postao/la zole052 »

zole052 je napisao/la:probo i GO i adw i pro... adw pojede najmanje rama i najbolje radi iako moze i bolje. sada cu probati ovaj crazy home
Nakon desetak dana koristenja objavljujem... crazy home je definitivno najbrzi ;)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

zole052 je napisao/la:
zole052 je napisao/la:probo i GO i adw i pro... adw pojede najmanje rama i najbolje radi iako moze i bolje. sada cu probati ovaj crazy home
Nakon desetak dana koristenja objavljujem... crazy home je definitivno najbrzi ;)
I meni isto. Samo nemam sreće s ovim mobitelom. Danas je puknuo ekran na njemu, i to padom s pola metra.. Pa sam protrajbao milju kuna na njega.. :(

Zna li tko za kakav servis mobitela u okolici Dubrovnika, ili u Konavlima?
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

HTC Wildfire S, ponosni vlasnik.

slika
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

:thumbs
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

ubacil danas android 2.3.3 na htc tattoo.uz malo tvikanja,naigravanja i gubljenja živaca sad baterija drži,kontrast je odličan,nema smrzavanja,radi kamera i ima hrvatski meni i speling
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Oho!
Svaka cast!
Jel moze Tatto to pokretati?
Jel dovoljno jak?
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Fino radi.Stavil mu cyanogenmod 7 jer su sa njime popravili drivere od kamere ali ga još malo tvikal i pobacal van neke aplikacije koje mi netrebaju
Odgovori