Kakvu pilu?
Koliko ima Androida na našem forumu?
Ja ću prvi.
HTC Hero. Ne mislim ga mijenjati ni pod razno.
Galaxy tab. Za po doma.
Sad vi.
Moderator/ica: Moderatori/ce
ja ovo nisam radio, updejto sam android preko nekog programa, spojio mob na kantu i usao u neki tzv download mod (palis mob sa 3 tipke) i tako to updejtao, cak su mi i programi i sve postavke manje vise ostale nepromjenjene na mobu. jeli sad taj mob root-an ili sta?? ( vjerujem da nije) pa prema tome gubim li garanciju ili ne?odin je napisao/la:da,ako rootaš gubiš garanciju a da bi promjenil android prvo moraš rootati mob,wipate podatke i flashati sa sd kartice novi android.nije komplicirano.
postoje sad i programi koji odrade sve umjesto tebe.. gdje se ne moraš zezat maltene s ničim da bi rootao mob.. u svakom slučaju - rootanjem se gubi garancija, ali se dobiva nešto na brzini, dobiva se to da se mogu instalirat neki appovi koji rade samo s root ovlastima, općenito veća kontrola nad uređajem - tipa možeš uređivat iptablese i slično. također - svakako prvo dobro iščitat par tutoriala što i kako prije nego što se roota jer se može zbrickat mob i onda ga moš bacit u koš za smeće. samo rootanje, ako se pazi nije opasno. opasno je ako ga se radi, a prije toga se ništa ne prouči.ziko je napisao/la: ja ovo nisam radio, updejto sam android preko nekog programa, spojio mob na kantu i usao u neki tzv download mod (palis mob sa 3 tipke) i tako to updejtao, cak su mi i programi i sve postavke manje vise ostale nepromjenjene na mobu. jeli sad taj mob root-an ili sta?? ( vjerujem da nije) pa prema tome gubim li garanciju ili ne?
i da, telefon je samsung galaxy i5500 a android je 2.2