Kome Koala radi dobro?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- cobra
- Spol: M
Re: Kome Koala radi dobro?
Prvo pozdrav ekipo!Ja se nisam dugo javljao,preselio s mora u unutrasnjost pa se eto ne zalim jer svako malo idem na neke linux party-je,sve mi blize.Sto se tice koale i ja sam na pocetku imao neke probleme sa networkom i zvukom pa sam je nanovo instalirao i za divno cudo nisam imao nikakve probleme.Da je takvo sto moguce nisam mogao vjerovati jer mi je tek po drugoj instalaciji prepoznao sav hardver i mrezu.Mogu reci da je pun pogodak pogotovo jer sam stavio za promjenu kubuntu koalu sa kde-eom.I mogu reci da mi se vise svidja nego gnome pa sam odlucio da od sada stavljam samo kde,cak sam poceo skidati novu Mandrivu 2010 one na drugi laptop.Mogu reci da sam odusevljen novom koalom i da su decki napravili odlican posao!
Linux i party u istoj rečenici? Molim te reci mi da misliš na install festove i ino :pcobra je napisao/la:linux party-je
jjj je napisao/la:Linux i party u istoj rečenici? Molim te reci mi da misliš na install festove i ino :pcobra je napisao/la:linux party-je
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- kova-ng
meni je koala ok i uredno radi na dektop kompu i na netbooku, samo na netbooku mi neradi podesavanje svjetline
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
- kvaju
Najbolji Ubuntu do sada definitivno za mene. Mada ni ovaj nije savršen, ali ja sam (pre)zadovoljan.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
-
dabendji2000
Meni radi se bez problema na Dell Vostru 1520.
Ono što svakako treba popraviti, a nevezano je uz pojedinu linux distru, je da adobe izda flash plugin (nadam se 10.1 kako se već pisalo na ovom portalu) koji će koristiti mogućnosti grafičke kartice u prikazivanju sadržaja i neće toliko uzimati resursa procesoru prilikom istoga... kava
Ono što svakako treba popraviti, a nevezano je uz pojedinu linux distru, je da adobe izda flash plugin (nadam se 10.1 kako se već pisalo na ovom portalu) koji će koristiti mogućnosti grafičke kartice u prikazivanju sadržaja i neće toliko uzimati resursa procesoru prilikom istoga... kava
Meni je nakon nekog update-a proradila broadband kartica iz network managera. Ne moram više pokretati Vodafone mobile connect. Još da srede suspend i hibernaciju koja je radila u 9.04
na Fujitsu-Siemens Esprimo V5515 zasad sve radi kako treba (uz doinstaliravanje drivera za grafičku na koji sam postavio link ovdje na forumu)
- niki, the mighty
Radi kako se spada, napokon mi zvuk dela iz prve na laptopu, a da nemoram rekompajlirat Alsu. Od ostalog baš i nema toliko novosti. Software Centar mi je bezveze, apt-get i deri...
EOF
- Suko
- Site Admin
Jučer instalirao na još jedan komp.
Radi fino sve osim suspenda.
Al, dalo bi se i to srediti uz malko podešavanja i čitanja.
Uglavnom, ljudi su skroz zadovoljni jer su imali jedan jako virozni XP na tom kompu.
EDIT: Meni je Software center fantastična stvar za početnike.
Ne može se jednostavnije instalirati programe.
Jedina mana je da se ne može instalirati više paketa istodobno (bar ja nisam vidio kako).
Ali, za prelaznike na Linux, Software center je super jednostavan.
Radi fino sve osim suspenda.
Al, dalo bi se i to srediti uz malko podešavanja i čitanja.
Uglavnom, ljudi su skroz zadovoljni jer su imali jedan jako virozni XP na tom kompu.
EDIT: Meni je Software center fantastična stvar za početnike.
Ne može se jednostavnije instalirati programe.
Jedina mana je da se ne može instalirati više paketa istodobno (bar ja nisam vidio kako).
Ali, za prelaznike na Linux, Software center je super jednostavan.