Kome Koala radi dobro?

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

cobra
Spol: M

Re: Kome Koala radi dobro?

Post Postao/la cobra »

Prvo pozdrav ekipo!Ja se nisam dugo javljao,preselio s mora u unutrasnjost pa se eto ne zalim jer svako malo idem na neke linux party-je,sve mi blize.Sto se tice koale i ja sam na pocetku imao neke probleme sa networkom i zvukom pa sam je nanovo instalirao i za divno cudo nisam imao nikakve probleme.Da je takvo sto moguce nisam mogao vjerovati jer mi je tek po drugoj instalaciji prepoznao sav hardver i mrezu.Mogu reci da je pun pogodak pogotovo jer sam stavio za promjenu kubuntu koalu sa kde-eom.I mogu reci da mi se vise svidja nego gnome pa sam odlucio da od sada stavljam samo kde,cak sam poceo skidati novu Mandrivu 2010 one na drugi laptop.Mogu reci da sam odusevljen novom koalom i da su decki napravili odlican posao!
jjj

Post Postao/la jjj »

cobra je napisao/la:linux party-je
Linux i party u istoj rečenici? Molim te reci mi da misliš na install festove i ino :p
zole052

Post Postao/la zole052 »

jjj je napisao/la:
cobra je napisao/la:linux party-je
Linux i party u istoj rečenici? Molim te reci mi da misliš na install festove i ino :p
rofl rofl rofl
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
kova-ng

Post Postao/la kova-ng »

meni je koala ok i uredno radi na dektop kompu i na netbooku, samo na netbooku mi neradi podesavanje svjetline
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
kvaju

Post Postao/la kvaju »

Najbolji Ubuntu do sada definitivno za mene. Mada ni ovaj nije savršen, ali ja sam (pre)zadovoljan.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to

LastFM grupa LINUXZASVE join us
dabendji2000

Post Postao/la dabendji2000 »

Meni radi se bez problema na Dell Vostru 1520.

Ono što svakako treba popraviti, a nevezano je uz pojedinu linux distru, je da adobe izda flash plugin (nadam se 10.1 kako se već pisalo na ovom portalu) koji će koristiti mogućnosti grafičke kartice u prikazivanju sadržaja i neće toliko uzimati resursa procesoru prilikom istoga... kava
dalmos

Post Postao/la dalmos »

Meni je nakon nekog update-a proradila broadband kartica iz network managera. Ne moram više pokretati Vodafone mobile connect. Još da srede suspend i hibernaciju koja je radila u 9.04
shicy

Post Postao/la shicy »

na Fujitsu-Siemens Esprimo V5515 zasad sve radi kako treba (uz doinstaliravanje drivera za grafičku na koji sam postavio link ovdje na forumu)
niki, the mighty

Post Postao/la niki, the mighty »

Radi kako se spada, napokon mi zvuk dela iz prve na laptopu, a da nemoram rekompajlirat Alsu. Od ostalog baš i nema toliko novosti. Software Centar mi je bezveze, apt-get i deri...
EOF
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Jučer instalirao na još jedan komp.
Radi fino sve osim suspenda.
Al, dalo bi se i to srediti uz malko podešavanja i čitanja.
Uglavnom, ljudi su skroz zadovoljni jer su imali jedan jako virozni XP na tom kompu.
EDIT: Meni je Software center fantastična stvar za početnike.
Ne može se jednostavnije instalirati programe.
Jedina mana je da se ne može instalirati više paketa istodobno (bar ja nisam vidio kako).
Ali, za prelaznike na Linux, Software center je super jednostavan.
Odgovori