Koristim Horde na eumx.net servisu, i fantastičan je, samo izgleda spartanski. Onda rekoh da pogledam roundcube (takođe ga eumx nudi), i bivam oduševljen, dok nisam video da nema ni kalendar, ni bookmarks, ni notes...o ftpu da ne pričamo. Ali ajde ovo poslednje nije problem, eumx mi nudi dostup do svog storagea preko ownclouda, pa ga izdašno koristim. Ali ovo ostalo
Inače, da. Otkad su mi ukinuli lavabit i Myoperu, imao sam kao interim solution Gmail dok ne pronađem alternativu. Bilo je tu puno zanimljivih servisa, kao posteo i mailbox.org, ali sam se na kraju odlučio da iznajmim svoj domen i platim za uslugu na eumx.net.
Imaju besplatan 50MB inbox, ali za 16$ godišnje nude 25GB inbox koji isto koristiš za owncloud ili ftp unutar webmaila, imaju openwebmail, horde 5, groupoffice, roundcube i squirrelmail. push, activesync the whole shebang. Ljudi koji drže servis su fantastični, tolko hand-holdinga ne znam kada sam dobio od nekoga, a još nisam ni platio. Elem, moraš da ispuniš formular u kojem navedeš šta bi želeo, oni ti naprave mailbox, pošalju podatke, ti uđeš, podesiš kako hoćeš, tražiš info etc. I tražim ja neki link da platim, i oni kažu 'ladno da slobodno koristim prvo, da se zasiguram da se mi sviđa, pa ako sam zadovoljan da platim. Sve u svemu, trenutno su za 10.
Nastavite