Unaprijed vam zahvaljujem na utrosenom trudu i vremenu da mi pojasnite neke stvari oko ovog operacijskog sustava.
POZZZ
Moderator/ica: Moderatori/ce
Marine pozdrav i dobrodošao na forum! Odmah mala ispravka, nisu "linuxi" nego "Linux", znači jednina. Ljudi često govore "Linuxi" a zapravo misle na Linux distribucije.Marin24 je napisao/la:Pozdrav svima, ja sam Marin, 24 god.iz Siska sam i totalni tudum za linuxe![]()
Za početak najbolje pročešljaj malo wiki.open.hr, pronaći ćeš većinu potrebnih informacija, a za ostalo se slobodno obrati tu na forumu.Marin24 je napisao/la:stoga svi koji imaju malo vise iskustva,a imate ga vjerovatno svi vise nego ja, molim vas da mi posaljete smjernice za linuxe, koji da instaliram, kakvi su linuxi kao operatvni sustav, koje su mu prednosti, koje su mu mane, uglavnom sve sta bih trebao znati, tj. koje bi teme na forumu trebao pogledat.
koristi, al kako da naopravim da se ti progrmi vide u onom add/remove od minta. koliko sam primjetio u njemu su samo programi od minta.DŽINGIS KAN je napisao/la:... Mint koristi, ako se ne varam, Ubuntu repozitorije pa je izbor programa vrlo osebujan...