Sad ti radi program?gGrga je napisao/la:ok, bacio sam se na instalaciju gtk+. slijedim upute koje sam nasao na http://python-gtk-3-tutorial.readthedoc ... stall.html.
Zapeo sam na prvom koraku. Trebao sam skinuti skriptu i pokrenuti je koja bi mi ubacila jhbuild u ~/Source.
Nakon toga krenem sa instalacijom jhbuild-a i dobivam error:
Pomoć?Kod: Označi sve
gGrga-2:jhbuild gGrga$ ./autogen.sh gnome-autogen.sh not available yelp-tools not available Configuring jhbuild without autotools Now type `make' to compile jhbuild gGrga-2:jhbuild gGrga$ make Run "make install" to install. gGrga-2:jhbuild gGrga$ make install msgfmt -o ca.mo ca.po make[1]: msgfmt: No such file or directory make[1]: *** [ca.mo] Error 1 make: *** [install] Error 2
EDIT:
Skinuo sam krivu jhbuild skriptu... Problem rijesen
[Python] Moj prvi programčić napisan u GTK+
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
Re: [Python] Moj prvi programčić napisan u GTK+
me@droid
ne snalazim se u tome svemu...
ovako, instalirao sam jhbuild, uspjesno sam izvrsio jhbuild bootstrap pa nakon toga jhbuild build meta-gtk-osx-bootstrap i nakon toga jhbuild build. otvorio jhbuild shell -> radi.
ovako mi izgleda /Users/gGrga:
gtk je tu... sta sad? 
btw, sry zato kaj je
ovako, instalirao sam jhbuild, uspjesno sam izvrsio jhbuild bootstrap pa nakon toga jhbuild build meta-gtk-osx-bootstrap i nakon toga jhbuild build. otvorio jhbuild shell -> radi.
ovako mi izgleda /Users/gGrga:
Kod: Označi sve
. .gradle AndroidStudioProjects
.. .idlerc Applications
.CF89AA64 .imagineer_log.txt Applications (Parallels)
.CFUserTextEncoding .jhbuildrc Desktop
.DS_Store .jhbuildrc-cfw-10.4 Documents
.Trash .jhbuildrc-cfw-10.4u Downloads
.adobe .jhbuildrc-custom Library
.android .jhbuildrc-fw-10.4 Movies
.bash_history .jhbuildrc-fw-10.4-test Music
.cache .local NetBeansProjects
.config .netbeans-derby Pictures
.dropbox .qxsxokarc Public
.dvulzvnn .replicatorg Source
.eaglerc .ssh VirtualBox VMs
.ganttproject .subversion gtk
.gitconfig .thumbnails mapscache
btw, sry zato kaj je
Kod: Označi sve
naskraban ovako, nemam volje uredjivati to...- PunkBastard
- Spol: M
Iskreno, nemam pojma što si ti tu radio
, i ne razumijem jer sam ja gtk direktno preko apt-get instalirao, kompajlirao pygobject i to je to. A ako gtk3 imaš kako kažeš, trebao bi ti program raditi. Ako imaš neku ideju za popraviti nešto, dodati nešto, slobodno napravi, ovih dana ću naučiti i git-om baratati malo pa ću i tamo staviti.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Um, ti na OS X pokušavaš to instalirati?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Da... imas kakav savjet? Iako sam trenutacno u zadru i doma sam za dva tjedna. Laptop je sa mnom ali ga mogu koristiti samo u kriznim trenucima. Naredba od obitelji...
- PunkBastard
- Spol: M
U tom slučaju ja ne mogu pomoći jer nemam nikakvog iskustva sa OS X
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.