Ubuntu uklonio Community sa ubuntu.com
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu uklonio Community sa ubuntu.com
Ne bude propalo. Rade na hranjenju ega i elitizmu, pa će završiti isto kao i apple. zombi koji bez ikakve kritike hvale inferioran proizvod.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
izgleda da je i za mene polako doslo vrijeme za naci neku kvalitetnu zamjenu za ubuntu i ubuntoide 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- glaskoncILLa
i posljednji bastion je pao..zole052 je napisao/la:izgleda da je i za mene polako doslo vrijeme za naci neku kvalitetnu zamjenu za ubuntu i ubuntoide
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
dodji nam na openSUSEzole052 je napisao/la:izgleda da je i za mene polako doslo vrijeme za naci neku kvalitetnu zamjenu za ubuntu i ubuntoide
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
tamo se ne vracam... pokusao vise puta nemam vise volje i zivacamax360se je napisao/la:dodji nam na openSUSEzole052 je napisao/la:izgleda da je i za mene polako doslo vrijeme za naci neku kvalitetnu zamjenu za ubuntu i ubuntoide
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ne daj se, NIna .. ostani na Ubuntuumax360se je napisao/la:dodji nam na openSUSEzole052 je napisao/la:izgleda da je i za mene polako doslo vrijeme za naci neku kvalitetnu zamjenu za ubuntu i ubuntoide
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
glaskoncILLa je napisao/la:i posljednji bastion je pao..zole052 je napisao/la:izgleda da je i za mene polako doslo vrijeme za naci neku kvalitetnu zamjenu za ubuntu i ubuntoide
Svit se konča!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Suko
- Site Admin
Zole uzmi Mint. Biti ćeš superzadovoljan, a kad dođe vrijeme za ozbiljno napuštanje Ubuntu tabora Mint ekipa će to tako profesionalno odraditi da nećeš ni osjetiti.
- calisto053
- Moderator
Baš me zanima kako će se oni dugoročno postavit u cijeloj stvariSuko je napisao/la:...kad dođe vrijeme za ozbiljno napuštanje Ubuntu tabora Mint ekipa će to tako profesionalno odraditi da nećeš ni osjetiti.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- drone
- Moderator
Zole, slobodno probaj Manjaro. Sinoć sam ga instalirao na laptop. Divota od distre. Mint u Arch svijetu. Još ne vjerujem da je sve tako super jer treba vremena za detaljnije isprobati, ali ovo što sam dosad vidio je fenomenalno. Kakav oS ili Fedora... Mogli bi se ugledati na ovakve male distre kako se rade stvari. Još ću ga instalirati na desktop gdje imam ATI grafičku, ali već sam malo gledao repoe i čini mi se da imaju prilagođene Catalyst pakete sa starijim Xorg-om samo za ATI.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch