Ubuntu uklonio Community sa ubuntu.com

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

holden
Spol: M

Ubuntu uklonio Community sa ubuntu.com

Post Postao/la holden »

"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Suko
Site Admin

Re: Ubuntu uklonio Community sa ubuntu.com

Post Postao/la Suko »

Sada bi ti iz "communitya" lijepo trebali odšetati i postati community neke druge distre. A Canonical bi onda trebao zaposliti profesionalce i službu za korisnike koja će rješavati tekuće probleme s njihovim Ubuntuom.
Samo taj njihov community će opet pronaći opravdanje za Marka i njegove poteze. Vjerojatno će se složiti da nije estetski imati takav izraz poput zajednice i Linuxa na tako dičnoj web stranici. I nastaviti po starom.
Bez zajednice je Ubuntu ništa. Šteta što to njegova zajednica ne shvaća i nastavlja slijediti Marka kao male ovčice.
A možda zbog svojeg ponašanja nisu bolje niti zaslužili?
shicy

Post Postao/la shicy »

a lakrdije xD
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Hahaha, koje objašnjenje - nema mjesta nazivu "zajednica" uz proizvode i onda na dnu stranice ima 500 linkova na kojekakve sadržaje ali ne i na Community.

Taj Mark & co nisu pri zdravoj pameti: već dobivaju puno kritike da su bezobzirni prema zajednici i umjesto da se pritaje te popravljaju do sad učinjenu štetu, oni idu sve gore i gore.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
holden

Post Postao/la holden »

Suko je napisao/la:Sada bi ti iz "communitya" lijepo trebali odšetati i postati community neke druge distre. A Canonical bi onda trebao zaposliti profesionalce i službu za korisnike koja će rješavati tekuće probleme s njihovim Ubuntuom.
Samo taj njihov community će opet pronaći opravdanje za Marka i njegove poteze. Vjerojatno će se složiti da nije estetski imati takav izraz poput zajednice i Linuxa na tako dičnoj web stranici. I nastaviti po starom.
Bez zajednice je Ubuntu ništa. Šteta što to njegova zajednica ne shvaća i nastavlja slijediti Marka kao male ovčice.
A možda zbog svojeg ponašanja nisu bolje niti zaslužili?
Kažu imaju Virtual Developers Summit, pa planiraju smarati za to. Inače, ja imam dosta tih poteza stvarno, šta preporučujete za desktop? :)
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Ma kritike ovdje idu jedino i iskljucivo zajednici! Ne Marku i ne Canonicalu.
Nego zajednici koja ce se i dalje okupljati i odradjivati 95% posla Canonicalu a za nula kuna. Umjesto da se pokupe i odu.
Pa zasluzili su da ih maknu s naslovnice! Canonical vec dugo otvoreno pokazuje koliko im je stalo do svoje zajednice. A njihova zajednica to sve lijepo trpi. Pa neka ih!
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Suko je napisao/la:Ma kritike ovdje idu jedino i iskljucivo zajednici! Ne Marku i ne Canonicalu.
Nego zajednici koja ce se i dalje okupljati i odradjivati 95% posla Canonicalu a za nula kuna. Umjesto da se pokupe i odu.
Pa zasluzili su da ih maknu s naslovnice! Canonical vec dugo otvoreno pokazuje koliko im je stalo do svoje zajednice. A njihova zajednica to sve lijepo trpi. Pa neka ih!
Pogledaj zajednicu ljubitelja Applea ili MS-a... oni su po tome još veći norci? Ne kažem da nisu... ali :lulz
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Pa tu su negdje.
S tim da se Ubuntuova zajednica opasno kreće u smjeru zajednice ljubitelja Applea. "Nisu važni temelji. Važno je da je fasada lijepa."
holden

Post Postao/la holden »

A i ruku na srce ljudi koji koriste Win i nisu ljubitelji, već im to najčešće služi kao alat za zabavu. Tipa, sigurno su pre ljubitelji Chroma ili FF, nego samog wina. Na win i ne obraćaju pažnju dok ne počne da s**e.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Nebudem izjavil rekel sam vam ali, rekel sam vam.
Ubuntu vadi open iz open source. Eto sad su i tih 12 vanjskih suradnika odnosno provjerenih korisnika koji su činili community maknuli. Meh, bu to propalo. Uostalom kaj me briga, ja ionak koristim Linux.
Odgovori