Ubuntu uklonio Community sa ubuntu.com
Moderator/ica: Moderatori/ce
- holden
- Spol: M
Ubuntu uklonio Community sa ubuntu.com
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- Suko
- Site Admin
Re: Ubuntu uklonio Community sa ubuntu.com
Sada bi ti iz "communitya" lijepo trebali odšetati i postati community neke druge distre. A Canonical bi onda trebao zaposliti profesionalce i službu za korisnike koja će rješavati tekuće probleme s njihovim Ubuntuom.
Samo taj njihov community će opet pronaći opravdanje za Marka i njegove poteze. Vjerojatno će se složiti da nije estetski imati takav izraz poput zajednice i Linuxa na tako dičnoj web stranici. I nastaviti po starom.
Bez zajednice je Ubuntu ništa. Šteta što to njegova zajednica ne shvaća i nastavlja slijediti Marka kao male ovčice.
A možda zbog svojeg ponašanja nisu bolje niti zaslužili?
Samo taj njihov community će opet pronaći opravdanje za Marka i njegove poteze. Vjerojatno će se složiti da nije estetski imati takav izraz poput zajednice i Linuxa na tako dičnoj web stranici. I nastaviti po starom.
Bez zajednice je Ubuntu ništa. Šteta što to njegova zajednica ne shvaća i nastavlja slijediti Marka kao male ovčice.
a lakrdije xD
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha, koje objašnjenje - nema mjesta nazivu "zajednica" uz proizvode i onda na dnu stranice ima 500 linkova na kojekakve sadržaje ali ne i na Community.
Taj Mark & co nisu pri zdravoj pameti: već dobivaju puno kritike da su bezobzirni prema zajednici i umjesto da se pritaje te popravljaju do sad učinjenu štetu, oni idu sve gore i gore.
Taj Mark & co nisu pri zdravoj pameti: već dobivaju puno kritike da su bezobzirni prema zajednici i umjesto da se pritaje te popravljaju do sad učinjenu štetu, oni idu sve gore i gore.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- holden
Kažu imaju Virtual Developers Summit, pa planiraju smarati za to. Inače, ja imam dosta tih poteza stvarno, šta preporučujete za desktop?Suko je napisao/la:Sada bi ti iz "communitya" lijepo trebali odšetati i postati community neke druge distre. A Canonical bi onda trebao zaposliti profesionalce i službu za korisnike koja će rješavati tekuće probleme s njihovim Ubuntuom.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- Suko
- Site Admin
Ma kritike ovdje idu jedino i iskljucivo zajednici! Ne Marku i ne Canonicalu.
Nego zajednici koja ce se i dalje okupljati i odradjivati 95% posla Canonicalu a za nula kuna. Umjesto da se pokupe i odu.
Pa zasluzili su da ih maknu s naslovnice! Canonical vec dugo otvoreno pokazuje koliko im je stalo do svoje zajednice. A njihova zajednica to sve lijepo trpi. Pa neka ih!
Nego zajednici koja ce se i dalje okupljati i odradjivati 95% posla Canonicalu a za nula kuna. Umjesto da se pokupe i odu.
Pa zasluzili su da ih maknu s naslovnice! Canonical vec dugo otvoreno pokazuje koliko im je stalo do svoje zajednice. A njihova zajednica to sve lijepo trpi. Pa neka ih!
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Pogledaj zajednicu ljubitelja Applea ili MS-a... oni su po tome još veći norci? Ne kažem da nisu... aliSuko je napisao/la:Ma kritike ovdje idu jedino i iskljucivo zajednici! Ne Marku i ne Canonicalu.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- Suko
- Site Admin
Pa tu su negdje.
S tim da se Ubuntuova zajednica opasno kreće u smjeru zajednice ljubitelja Applea. "Nisu važni temelji. Važno je da je fasada lijepa."
S tim da se Ubuntuova zajednica opasno kreće u smjeru zajednice ljubitelja Applea. "Nisu važni temelji. Važno je da je fasada lijepa."
- holden
A i ruku na srce ljudi koji koriste Win i nisu ljubitelji, već im to najčešće služi kao alat za zabavu. Tipa, sigurno su pre ljubitelji Chroma ili FF, nego samog wina. Na win i ne obraćaju pažnju dok ne počne da s**e.
-
Lutherus
Nebudem izjavil rekel sam vam ali, rekel sam vam.
Ubuntu vadi open iz open source. Eto sad su i tih 12 vanjskih suradnika odnosno provjerenih korisnika koji su činili community maknuli. Meh, bu to propalo. Uostalom kaj me briga, ja ionak koristim Linux.
Ubuntu vadi open iz open source. Eto sad su i tih 12 vanjskih suradnika odnosno provjerenih korisnika koji su činili community maknuli. Meh, bu to propalo. Uostalom kaj me briga, ja ionak koristim Linux.