Shicy je napisao/la:ja bi upozorija motocikliste, skuteraše i ostale dvokoličare da se ne kur*e po cesti nego da voze normalno. danas je jedan kreten skoro poginija...čas mi je s live strane, čas s desne...na kraju san se ja da udesno da debilčina prođe...i na kraju ga je vozač isprid isto skoro skupija...ma kreten, takve triba ispribijat ka pasa
edit: bez uvrede psima, njima nebi ništa, ali tako se kaže
Potpisujem.
Ja bi upozorio bicikliste da kad vide da iza sebe imaju kolonu da se maknu u stranu i zaustave te da propuste kolonu. Isto tako bi ih zamolio da tamo gdje postoji staza za bicikle da po njoj voze a ne po cesti.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Shicy je napisao/la:ja bi upozorija motocikliste, skuteraše i ostale dvokoličare da se ne kur*e po cesti nego da voze normalno. danas je jedan kreten skoro poginija...čas mi je s live strane, čas s desne...na kraju san se ja da udesno da debilčina prođe...i na kraju ga je vozač isprid isto skoro skupija...ma kreten, takve triba ispribijat ka pasa
edit: bez uvrede psima, njima nebi ništa, ali tako se kaže
Potpisujem.
Ja bi upozorio bicikliste da kad vide da iza sebe imaju kolonu da se maknu u stranu i zaustave te da propuste kolonu. Isto tako bi ih zamolio da tamo gdje postoji staza za bicikle da po njoj voze a ne po cesti.
a a bi preporucio vozacima da puste auto doma i da prosecu, voze biciklu ili uzmu javni prijevoz da cuvaju ovu nasu jedinu planetu...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Shicy je napisao/la:prošetat do Kaštela sa 4 katrige, stolom i dvosjedom na leđima...ma šetaj ti, jb ti sebe blesava
ako moras bas puno nositi onda ok ali ljudi sjedaju u auto za otici na pjeske 10 minuta udaljenosti... inace svaki dan idem u kastel stafilic tako da znam kako je to, aj bez katriga i stola
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!