čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

max360se
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la max360se »

Shicy je napisao/la:ja bi upozorija motocikliste, skuteraše i ostale dvokoličare da se ne kur*e po cesti nego da voze normalno. danas je jedan kreten skoro poginija...čas mi je s live strane, čas s desne...na kraju san se ja da udesno da debilčina prođe...i na kraju ga je vozač isprid isto skoro skupija...ma kreten, takve triba ispribijat ka pasa

edit: bez uvrede psima, njima nebi ništa, ali tako se kaže
Potpisujem.

Ja bi upozorio bicikliste da kad vide da iza sebe imaju kolonu da se maknu u stranu i zaustave te da propuste kolonu. Isto tako bi ih zamolio da tamo gdje postoji staza za bicikle da po njoj voze a ne po cesti.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
zole052

Post Postao/la zole052 »

max360se je napisao/la:
Shicy je napisao/la:ja bi upozorija motocikliste, skuteraše i ostale dvokoličare da se ne kur*e po cesti nego da voze normalno. danas je jedan kreten skoro poginija...čas mi je s live strane, čas s desne...na kraju san se ja da udesno da debilčina prođe...i na kraju ga je vozač isprid isto skoro skupija...ma kreten, takve triba ispribijat ka pasa

edit: bez uvrede psima, njima nebi ništa, ali tako se kaže
Potpisujem.

Ja bi upozorio bicikliste da kad vide da iza sebe imaju kolonu da se maknu u stranu i zaustave te da propuste kolonu. Isto tako bi ih zamolio da tamo gdje postoji staza za bicikle da po njoj voze a ne po cesti.
a a bi preporucio vozacima da puste auto doma i da prosecu, voze biciklu ili uzmu javni prijevoz da cuvaju ovu nasu jedinu planetu...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

prošetat do Kaštela sa 4 katrige, stolom i dvosjedom na leđima...ma šetaj ti, jb ti sebe blesava rofl
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:prošetat do Kaštela sa 4 katrige, stolom i dvosjedom na leđima...ma šetaj ti, jb ti sebe blesava rofl
ako moras bas puno nositi onda ok ali ljudi sjedaju u auto za otici na pjeske 10 minuta udaljenosti... inace svaki dan idem u kastel stafilic tako da znam kako je to, aj bez katriga i stola :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
max360se

Post Postao/la max360se »

:lulz

Super, taman dodjem doma i odmah se moram krenut nazad rofl
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
shicy

Post Postao/la shicy »

ma znam...ja po gradu ili pješke ili bajkom...jedino van grada moram autom...
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Splićani, jel znate di je nestao Borgman iliti Mišo, ako ga tko zna?
http://borgman.blog.hr/
Where there is a gui there's a way.
shicy

Post Postao/la shicy »

nemam pojma niti ko je taj...
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:nemam pojma niti ko je taj...
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Jel se to maže na kruh?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Zaključano