Evo sad se na drugom računalu srušila plazma kod risajzanja taskabara i štelanja sata u trayu
KDE SC 4.9
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Branimir
- Spol: M
- Kontakt:
Re: KDE SC 4.9
Bug je u meni, svaki put kad dignem neku KDE distru, imam problema s najobičnijim operacijama, evo maloprije se srušila plazma kod risajzanja taskbara...
Evo sad se na drugom računalu srušila plazma kod risajzanja taskabara i štelanja sata u trayu
- Branimir
- Kontakt:
Inače sve ostalo...
Nemam zamjerke!!!
Jako lijepo radi, vrlo brzo, responsive i sl sranja na koja sam navikao koristeći Openbox...
Sitnice postoje, ali kao i svaka distra, treba malo pročačkat da se prilagodi korisniku, al općenito - super je! Bar za desktop drljanje, audacity koristim često, neš sitno gimpa, većinom pidgin, firefox i sl, nisam neki programer niti zahtjevan korisnik.
Ima tko kakvu ideju koje fontove postavit da zgleda ljepše, ovi defaultni su malo... neujednačeni možda? Bar na Mintu, on Ubuntu fontove koristi...
Nemam zamjerke!!!
Jako lijepo radi, vrlo brzo, responsive i sl sranja na koja sam navikao koristeći Openbox...
Sitnice postoje, ali kao i svaka distra, treba malo pročačkat da se prilagodi korisniku, al općenito - super je! Bar za desktop drljanje, audacity koristim često, neš sitno gimpa, većinom pidgin, firefox i sl, nisam neki programer niti zahtjevan korisnik.
Ima tko kakvu ideju koje fontove postavit da zgleda ljepše, ovi defaultni su malo... neujednačeni možda? Bar na Mintu, on Ubuntu fontove koristi...
Droid, dejavu (meni odlican trik - onemogucit standardnu varijantu i ostavit samo condensed), liberation sans eventualno oxygen (trenutna in-development verzija izgleda koma
)
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
- Branimir
- Kontakt:
Je, malo je nepromptan Mint s promjenom fontova, postavio sve Liberation Sans, te nakon reboota sad zgleda već fajn.
It's a keeper! Pogotovo na laptopu, radi sve što treba, ne divlja s tastaturom i grafičku gonja kak spada, bez artifakata...
Na kanti je isto sad stabilno, iskreno nisam primjetio nešto da je sporije od Openboxa. 32bitna instalacija, 2GB rama, neki dual core Intel nemam blage koji, Asusova ploča.
Živjeli!
It's a keeper! Pogotovo na laptopu, radi sve što treba, ne divlja s tastaturom i grafičku gonja kak spada, bez artifakata...
Na kanti je isto sad stabilno, iskreno nisam primjetio nešto da je sporije od Openboxa. 32bitna instalacija, 2GB rama, neki dual core Intel nemam blage koji, Asusova ploča.
Živjeli!
točno to...začuđujuće je brz 
izgleda de ce biti jos brzi...Shicy je napisao/la:točno to...začuđujuće je brz
http://blog.martin-graesslin.com/blog/2 ... -and-4-10/
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
U 4.9.2:
Re-enable renaming items with the rename dialog
User feedback has shown that many users used the dialog for renaming
files. Since the dialog is still used when renaming multiple files, I
think there is no good reason not to use it for renaming single files
as well if the user wants.
Note that we cannot add an option in the settings dialog due to string
freeze issues. For the time being, you will have to add the line
"RenameInline=false" to the [General] section of
$KDEHOME/share/config/dolphinrc.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
rename ovako ili onako? zasto ne oboje? kde... 
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Drago mi je da vidim ovakvu rečenicu:
User feedback has shown ...
User feedback has shown ...
- blast beat
Guglao sam, ali bez uspeha. Ima li neka fora da se isključe ikone default file managera i default web browsera koje se stalno pojavljuju na panelu u task manager sekciji?