Feature Plan je popunjen samo za Marble i Oktetu....
Mene više zanima poliranje kdelibs i kde-runtime.... što će utjecati na sve KDE programe...
Stabilnost mi je ok, dosta su to sredili u 4.8 (a tek je 4.8.0) i još će... Imam feeling da je stabilnost bio glavni cilj za 4.8
Bilo bi dobro da za 4.9 glavni cilj bude brzina i performanse....
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
ja ga koristim jedino za fotke. kad želim veće thumbernailove. inače mi je prespor i pretrom. živcira me to. za nešta tako jednostavno kao što je browseanje fileova, nije prihvatljivo da jedan file browser bude spor na prilično jakom računalu.
kde mi je 4.8.3, onda je valjda i dolphin pretpostavljam. hm? možda sam se malo krivo izrazio.. nije spor u smislu da ga čekam tri dana da nešto napravi. ali naspram krusadera koji koristim kao default, osjetno je sporiji.. na laptopu je to dosta izraženije, ali ok, laptop mi je već dosta star.