[VAŽNO!] Glas naroda - promjene na forumu

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Dee_Monk
Spol: M

Re: [VAŽNO!] Glas naroda - promjene na forumu

Post Postao/la Dee_Monk »

E ljudovi, predlazem 1 forum, Tutorijali... komande za terminal (video sam da imamo slicnu temu), tutorijali za programiranje, photoshop, gimp, pravljenje tema, screensaver-a..itd... zajedno da pravimo, postujemo...bice lakse svima, svakom ce nesto zatrebati i bice lakse novim korisnicima...
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Dee_Monk je napisao/la:E ljudovi, predlazem 1 forum, Tutorijali... komande za terminal (video sam da imamo slicnu temu), tutorijali za programiranje, photoshop, gimp, pravljenje tema, screensaver-a..itd... zajedno da pravimo, postujemo...bice lakse svima, svakom ce nesto zatrebati i bice lakse novim korisnicima...
Svega toga već ima i po forumu i po LZS portalu. Potraži i naći ćeš sve što ti treba. Čitaj i uči od iskusnijih da bi znao upravljati svojom distrom, a ne obratno. Uvijek se možeš uključiti u uređivanje foruma, ali tek kasnije...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Dee_Monk je napisao/la:E ljudovi, predlazem 1 forum, Tutorijali... komande za terminal (video sam da imamo slicnu temu), tutorijali za programiranje, photoshop, gimp, pravljenje tema, screensaver-a..itd... zajedno da pravimo, postujemo...bice lakse svima, svakom ce nesto zatrebati i bice lakse novim korisnicima...
Hm, pa imamo već podforum za slične stvari, zove se Savjeti i trikovi. Evo ga ovdje: http://www.linuxzasve.com/forum/viewforum.php?f=29 :D
Problem je samo što se malo tko pridržava toga da bi se tutoriali i slične teme trebale stavljati tamo, pa su razbacani posvuda. Pokušavam to uređivati i držati donekle preglednim i posloženim, ali teško je, a pogotovo kad mi prigovaraju da ne valjam. Onda izgubim svu motivaciju i bude me baš briga što je nered na forumu. Inače ti je sasvim OK prijedlog. Možda bi trebalo uhvatiti malo vremena pa urediti taj podforum. Treba se samo dogovoriti.
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Abzeenth je napisao/la:Pokušavam to uređivati i držati donekle preglednim i posloženim, ali teško je, a pogotovo kad mi prigovaraju da ne valjam. Onda izgubim svu motivaciju i bude me baš briga što je nered na forumu.
Ti nas jedina spašavaš da ne krepamo sami od vlastitih offtopica :zagrli :D
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Abzeenth
Site Admin

awwww, calisto :ljubav

Ali stvarno, ako netko ima ideju kako urediti taj podforum da počne sličiti na nešto actually upotrebljivo/korisno, slobodno napišite ovdje. Dee_Monk, možeš se i ti uključiti ;)
Dee_Monk

Post Postao/la Dee_Monk »

ex admin sam, imam dostaaaa iskustva...pa racunajte na mene!
Abzeenth
Site Admin

Super! :D Jedva čekam plan & program za uređenje :mrgreen: :thumbs
max360se

Post Postao/la max360se »

wiki.open.hr
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Abzeenth je napisao/la: 5) integracija IRC-a na forumu - kako? Postavljanje linka na channel?
Možda nešto ovako, pa da na toj stranici stavimo iframe ili što već na freenode webchat klijent?
jurastublic

Post Postao/la jurastublic »

Jel linuxzasve ima IRC kanal? Ako ima, trebalo ga je stavit u glavni meni homepagea.
"Hodor bre foobar"
Odgovori