[VAŽNO!] Glas naroda - promjene na forumu
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [VAŽNO!] Glas naroda - promjene na forumu
E ljudovi, predlazem 1 forum, Tutorijali... komande za terminal (video sam da imamo slicnu temu), tutorijali za programiranje, photoshop, gimp, pravljenje tema, screensaver-a..itd... zajedno da pravimo, postujemo...bice lakse svima, svakom ce nesto zatrebati i bice lakse novim korisnicima...
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Svega toga već ima i po forumu i po LZS portalu. Potraži i naći ćeš sve što ti treba. Čitaj i uči od iskusnijih da bi znao upravljati svojom distrom, a ne obratno. Uvijek se možeš uključiti u uređivanje foruma, ali tek kasnije...Dee_Monk je napisao/la:E ljudovi, predlazem 1 forum, Tutorijali... komande za terminal (video sam da imamo slicnu temu), tutorijali za programiranje, photoshop, gimp, pravljenje tema, screensaver-a..itd... zajedno da pravimo, postujemo...bice lakse svima, svakom ce nesto zatrebati i bice lakse novim korisnicima...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Abzeenth
- Site Admin
Hm, pa imamo već podforum za slične stvari, zove se Savjeti i trikovi. Evo ga ovdje: http://www.linuxzasve.com/forum/viewforum.php?f=29Dee_Monk je napisao/la:E ljudovi, predlazem 1 forum, Tutorijali... komande za terminal (video sam da imamo slicnu temu), tutorijali za programiranje, photoshop, gimp, pravljenje tema, screensaver-a..itd... zajedno da pravimo, postujemo...bice lakse svima, svakom ce nesto zatrebati i bice lakse novim korisnicima...
Problem je samo što se malo tko pridržava toga da bi se tutoriali i slične teme trebale stavljati tamo, pa su razbacani posvuda. Pokušavam to uređivati i držati donekle preglednim i posloženim, ali teško je, a pogotovo kad mi prigovaraju da ne valjam. Onda izgubim svu motivaciju i bude me baš briga što je nered na forumu. Inače ti je sasvim OK prijedlog. Možda bi trebalo uhvatiti malo vremena pa urediti taj podforum. Treba se samo dogovoriti.
- calisto053
- Moderator
Ti nas jedina spašavaš da ne krepamo sami od vlastitih offtopicaAbzeenth je napisao/la:Pokušavam to uređivati i držati donekle preglednim i posloženim, ali teško je, a pogotovo kad mi prigovaraju da ne valjam. Onda izgubim svu motivaciju i bude me baš briga što je nered na forumu.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Abzeenth
- Site Admin
awwww, calisto
Ali stvarno, ako netko ima ideju kako urediti taj podforum da počne sličiti na nešto actually upotrebljivo/korisno, slobodno napišite ovdje. Dee_Monk, možeš se i ti uključiti
Ali stvarno, ako netko ima ideju kako urediti taj podforum da počne sličiti na nešto actually upotrebljivo/korisno, slobodno napišite ovdje. Dee_Monk, možeš se i ti uključiti
ex admin sam, imam dostaaaa iskustva...pa racunajte na mene!
- Abzeenth
- Site Admin
Super!
Jedva čekam plan & program za uređenje

Dee_Monk je napisao/la:E ljudovi, predlazem 1 forum, Tutorijali... komande za terminal (video sam da imamo slicnu temu), tutorijali za programiranje, photoshop, gimp, pravljenje tema, screensaver-a..itd... zajedno da pravimo, postujemo...bice lakse svima, svakom ce nesto zatrebati i bice lakse novim korisnicima...
wiki.open.hr
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Možda nešto ovako, pa da na toj stranici stavimo iframe ili što već na freenode webchat klijent?Abzeenth je napisao/la: 5) integracija IRC-a na forumu - kako? Postavljanje linka na channel?
- jurastublic
Jel linuxzasve ima IRC kanal? Ako ima, trebalo ga je stavit u glavni meni homepagea.
"Hodor bre foobar"