KDE SC 4.9

Teme vezane za KDE grafičko okruženje.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
Fugu
Spol: M

Re: KDE SC 4.9

Post Postao/la Fugu »

stefan je napisao/la:koristi netko taj muon?
Koristio u onih mjesec dana Kubuntua. Nisam imao problema s njim. Pamtim ga kao new-user-friendly package manager i software center. Premalo sam ga koristio za relevantan opis.

Vezano za KMail. U jednoj od prthodnih distri sam ga deinstalirao bez problema, maknuo je sa sobom još neke stvari.
Nije mi nedostajao. E, sad koja distra - ne znam, znam da je deinstal bio iz nekog GUI-a. :mrgreen:
Where there is a gui there's a way.
gMajstor

Post Postao/la gMajstor »

stefan je napisao/la:koristi netko taj muon?
Koristi, moj brat. Samo je stvar navike. Meni ipak nekako najvise leži KPackageKit (valjda sam ga dobro napisao), ali npr. moj brat za Muon ima sve reči pohvale. Doduše nije on ni tolko loš, samo meni nekako deluje preglomazan i nekako razbacan. Ima sve, ako srede neke sitnice (mada je to moguće samo stvar navike) biće odličan. Eto, ne znam šta da kažem više o njemu. Muon deluje kao neka KPackageKit napredna varijanta, sa nazadnim opcijama :D
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Meni KPackageKit nikad, ali nikad nije radio rofl :sokiran
Muon nisam još isprobala, možda i hoću...iako na KDE Mintu planiram samo koristiti Synaptic, kao i dosad :ljubav
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Meni je jedino Synaptic ok od tih GUI-ja, ostalo je ili nekako loše složeno ili ne radi kako treba ili presporo... Mislim da jedino PCLOS ima Synaptic pod KDE-om i to prilagođen za rpm. Međutim, otkako sam napravio headless kućni server s Debianom navikao sam se na aptitude, pa sad i na kompovima koji imaju Mint ili Ubuntu koristim aptitude, rijetko kad pokrenem Synaptic.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
max360se

Post Postao/la max360se »

@drone
+1

Synaptic pokrećem kad nešto brišem ili kad tražim program za nešto, pretražuje i opise.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
devil

Post Postao/la devil »

vrtim kde iz kde-unstable repozitorija na archu i radi fantasticno. instaliral sam minimalni kde ugasil neke stvari koje mi netrebaju i ostal fasciniran kak radi. sredili su ga super. nisam jos kde only ali sad vec tjedan-2 sam na kde dok radim i vise me to uopce ne usporava. ja zadovoljan izuzetno
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

devil je napisao/la:vrtim kde iz kde-unstable repozitorija na archu i radi fantasticno. instaliral sam minimalni kde ugasil neke stvari koje mi netrebaju i ostal fasciniran kak radi. sredili su ga super. nisam jos kde only ali sad vec tjedan-2 sam na kde dok radim i vise me to uopce ne usporava. ja zadovoljan izuzetno
Još će postati lightweight desktop environemnet :D
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
devil

Post Postao/la devil »

ako gledamo ram kde sa yakuake i svim meni potrebnim daemonima zauzima kod starta 320 MB na 64 bitnom archu. nije lose
sumski
Moderator

Post Postao/la sumski »

A evo, i tvorac nekih od boljih gnome shell tema se vraća na KDE :)
http://half-left.deviantart.com/journal ... -308292248
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Odgovori