Koristio u onih mjesec dana Kubuntua. Nisam imao problema s njim. Pamtim ga kao new-user-friendly package manager i software center. Premalo sam ga koristio za relevantan opis.
Vezano za KMail. U jednoj od prthodnih distri sam ga deinstalirao bez problema, maknuo je sa sobom još neke stvari.
Nije mi nedostajao. E, sad koja distra - ne znam, znam da je deinstal bio iz nekog GUI-a.
Koristi, moj brat. Samo je stvar navike. Meni ipak nekako najvise leži KPackageKit (valjda sam ga dobro napisao), ali npr. moj brat za Muon ima sve reči pohvale. Doduše nije on ni tolko loš, samo meni nekako deluje preglomazan i nekako razbacan. Ima sve, ako srede neke sitnice (mada je to moguće samo stvar navike) biće odličan. Eto, ne znam šta da kažem više o njemu. Muon deluje kao neka KPackageKit napredna varijanta, sa nazadnim opcijama
Meni je jedino Synaptic ok od tih GUI-ja, ostalo je ili nekako loše složeno ili ne radi kako treba ili presporo... Mislim da jedino PCLOS ima Synaptic pod KDE-om i to prilagođen za rpm. Međutim, otkako sam napravio headless kućni server s Debianom navikao sam se na aptitude, pa sad i na kompovima koji imaju Mint ili Ubuntu koristim aptitude, rijetko kad pokrenem Synaptic.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
vrtim kde iz kde-unstable repozitorija na archu i radi fantasticno. instaliral sam minimalni kde ugasil neke stvari koje mi netrebaju i ostal fasciniran kak radi. sredili su ga super. nisam jos kde only ali sad vec tjedan-2 sam na kde dok radim i vise me to uopce ne usporava. ja zadovoljan izuzetno
devil je napisao/la:vrtim kde iz kde-unstable repozitorija na archu i radi fantasticno. instaliral sam minimalni kde ugasil neke stvari koje mi netrebaju i ostal fasciniran kak radi. sredili su ga super. nisam jos kde only ali sad vec tjedan-2 sam na kde dok radim i vise me to uopce ne usporava. ja zadovoljan izuzetno
Još će postati lightweight desktop environemnet
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.