KDE ili Gnome?

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Cooleech
Moderator
Spol: M

Re: KDE ili Gnome?

Post Postao/la Cooleech »

Gnome. Ito dvojka. KDE 4 mi je nekako prenatrpan svim i svačim, zbunjozan i bloatan do boli.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
domi

Post Postao/la domi »

Cooleech je napisao/la:Gnome. Ito dvojka. KDE 4 mi je nekako prenatrpan svim i svačim, zbunjozan i bloatan do boli.
Ito :facepalm
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
csx

Post Postao/la csx »

daj mi molim te argumentiraj to...
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

csx je napisao/la:daj mi molim te argumentiraj to...
:D :thumbs
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Nijedan. No da sam prisiljen izabrati gnome ili kde onda kde.
Nele

Post Postao/la Nele »

Ja se uvijek zaletim na noviju verziju KDE misleci kako su se napokon rjesili bugova i uvijek dozivim razocarenje.
shicy

Post Postao/la shicy »

od DE-ova, xfce mi je 1. izbor
ali ako je striktno između kde/gnome, onda gnome...jbg, navika je zeznuta stvar...kde mi nikad nije lega
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Nele je napisao/la:Ja se uvijek zaletim na noviju verziju KDE misleci kako su se napokon rjesili bugova i uvijek dozivim razocarenje.
u 4.8.2 uopce ne primjecujem bugove
mozda su bugovi vezani uz odredjenu distribuciju?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Gnome, ali 2 i to ne zadnja od tih nego neka ranija verzija. KDE je dobar, ali brate troši previše resursa. Puno previše. E17 jeoš malo pa će biti stvarna zamjena, još samo kada bi počeli ljudi koristiti efl umjesto gtk i qt:)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

shrike je napisao/la:Gnome, ali 2 i to ne zadnja od tih nego neka ranija verzija. KDE je dobar, ali brate troši previše resursa. Puno previše. E17 jeoš malo pa će biti stvarna zamjena, još samo kada bi počeli ljudi koristiti efl umjesto gtk i qt:)
ruzna sintaksa! kao i gtk!
kad citas Qt kod... kao da citas poeziju :D
Odgovori