Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Suko je napisao/la:Kokice su u mikrovalnoj. Sokić sam natočio.
Let the fight begin ...
Ma nema fighta...
Kužim da svaki DE ima svoje adute i to poštujem. Ali isto tako znam koji aduti su meni bitniji...
Očito se autori raznih reviewa nikako ne mogu odlučiti!
Mislim da je to dosta zbunjujuće za početnika!
KDE ti je super! Ali i Unity je odličan! A Gnome3 je strava...
I nakon takvog savjeta zna koliko i prije...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Fight je nepotreban. Izbor okruženja je potpuno osobne prirode, kao i OS-a. Skoro je nemoguće reći koji je bolji, već samo kome što bolje odgovara. Može biti i stvar trenutka ili razdoblja. Godinama mi je gnome bio super dok nisam probao kde, a tko zna što donosi budućnost. Nikad ne reci nikad. I ona linux hard core ekipa znalaca sa čudnovatim WM-ima, sigurno je svojevremeno favorizirala neke sasvim obične DE-ove, tako da...
Bezbroj je faktora, fight nema smisla.
Pa da. Sto ljudi sto čudi. Sto žena 200 sisa.
Barem distri, DE-a, WM-a i ostalog ima u raznim okusima pa svi možemo isprobavati i pronaći što nam paše.
Ono sitno je šala.
Fugu je napisao/la:Pa da. Sto ljudi sto čudi. Sto žena 200 sisa.
Barem distri, DE-a, WM-a i ostalog ima u raznim okusima pa svi možemo isprobavati i pronaći što nam paše.
Ono sitno je šala.
meni GNOME nikako da legne. Prva distribucija mi je bila ubuntu 10.10 i iz nekog razloga je radila sporo ko blato pa sam prešao na Kubuntu i otišao jednom za vazda u KDE. Probao sam ovu novu fedoru sa GNOMEom kad je izašla i nekako mi je uvijek tražio klik više nego što bi trebalo...
tako da mi je KDE špica...zasad!