Upoznavanje

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Grof
Site Admin

Re: Upoznavanje

Post Postao/la Grof »

Markec je napisao/la: PinkBUNTu, cure uglavnom proizvode koji su pink, znam vecinu koje kupuju pink mobitele, kao motorola v3 pink.
Lako za ime - LinuxPink (to je slično kao LinuxMint, samo za - cure :lol: :lol: ) Imam osjećaj da će na ovo biti reakcije.... :D
Markec
Spol: M

Post Postao/la Markec »

Grof je napisao/la:
Žarko, 38 god (nije tipfeler). Zagreb, oženjen+djecax2. Radim...& Linuxiram.
Grofe, bez uvrede, puno pomazes meni, cini mi se da si slabo sa zenom, jesi li uopce s njom, Trebao bi ju odvesti u neki restoran a djecu kod nekoga na cuvanje.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Bez brige, nađe Grof za sve vremena... ;)
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Grof je napisao/la:Lako za ime - LinuxPink (to je slično kao LinuxMint, samo za - cure :lol: :lol: ) Imam osjećaj da će na ovo biti reakcije.... :D
:D Sva sreca da nema cura na forumu, mislim da bi dobili po nosu svi odreda :D

...program za pratit mjesecnicu :D Ako bi bio napravljen za KDE zvao bi se Kmenstruation :D
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

ili, npr:

kshe i gshe (onako kratko u Linux stilu) :D
Markec

Post Postao/la Markec »

Kmenstruation hehe :D :D :D

Inace trebali bi malo vise reklamirati linux, ja si ponekad volim kupiti autoklub, i tamo su uvjek zenske kraj koncepta, Zasto to nebi radili i na linuxu,
Recimo slozili bi neki jaki komp koji bi nazvali recimo Ubuntu Terminator, i kraj toga stavili 2 zenske.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

jednu terminatoricu i jednu Seven-of-Nine 8-)
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Cure/žene u generalnom slučaju neznaju što/koga/čega/gdje žele. To ti je matematički potvrđena činjenica, kako kod da se drugačije činilo.

Ja sam Božo (20) iz Zagreba i studiram matematiku na PMF-u. U slobodno vrijeme tulumarim, ločem, linuksiram, mlatim praznu slamu i na ostale načine intelektualno uzdižem svoj duh.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Sokac
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Sokac »

O lijepo... Zasad sam najmlađi aktivni član na ovoj stranici... Ima nade za mene 8-)
Odgovori