Upoznavanje

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
msvijet

Upoznavanje

Post Postao/la msvijet »

Eh, buduci da sam clan samo jedan dan, rado bih vas malo upoznao.
kako se zovete, odakle ste, i koliko vam je god.
Mozda smo jedno do drugoga zblizu doma, pa mozemo se naci i otici na pivicu, :D

Evo moji podaci, Ja sam Marko, Iz zagorja sam tocnije iz grada Zlatara, imam 20 god.
Zanima me, jel ima tu koja cura možda.
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Re: Upoznavanje

Post Postao/la iv@n »

msvijet je napisao/la:Evo moji podaci, Ja sam Marko, Iz zagorja sam tocnije iz grada Zlatara, imam 20 god.
Zanima me, jel ima tu koja cura možda.
Na krivom mjestu tražiš cure 8-)

...inace, Ivan, 22god, Vinkovci. Jel ima jos netko iz vk ili okolice? (osim tebe Sokac :D )
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

ajde, ajde...imaš autocestu (ako voziš budan, ne pod gasom i ne divlje - možeš i preživjeti :D ) Svi smo mi blizu.

Žarko, 38 god (nije tipfeler). Zagreb, oženjen+djecax2. Radim...& Linuxiram.
Markec

Post Postao/la Markec »

Ma ne trazim cure ovdje, ALi bi mi drago bilo kada bi bile i cure na linuxima a ne samo mi muski.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Nema cura ni pod windozama, a kamoli će na Linuxu :(
Sokac
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Sokac »

Grof je napisao/la:Nema cura ni pod windozama, a kamoli će na Linuxu :(
ja nagovaram svoju da pređe na linux, ali neda se... spržio sam joj edubuntu pa se zna nekad zabavljat s live verzijom :D

Inače, Josip Šokčević, 17 godina (još malo pa 18). Idem u tehničku školu, programiram u php i nešt slabije u c. Iza sebe imam podosta web stranica, najuspješnija je blogeri.hr (ako nekog više zanima: sokac.net)
Slušam uglavnom metal (heavy, trash), sviram bass gitaru i imam 300W pojačalo u sobi 4x3m :D
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Sokac je napisao/la: ja nagovaram svoju da pređe na linux, ali neda se... spržio sam joj edubuntu pa se zna nekad zabavljat s live verzijom :D
I ja sam svoju pokušao preobratiti na linux, ali ne da se. Imala je jedno vrijeme openSUSE 10.3, ali pošto je openSUSE dosta mušicav, bilo je to kratko druženje za linuxom. Sad ima Vistu, koja joj se jučer srušila, bez nade za oporavak :D Morat ću iskušati neke metode Jehovinih svjedoka, i nagovorit je da ubaci Ubuntu :D
Grof je napisao/la:Žarko, 38 god (nije tipfeler). Zagreb, oženjen+djecax2. Radim...& Linuxiram.
"Linuxiram" :D priznaj, ovu riječ si upravo izmislio :D
Grof je napisao/la:Nema cura ni pod windozama, a kamoli će na Linuxu :(
Treba im složit neku distribuciju, sa lakim pristupom webshopovima, cjenicima parfema, neku specijaliziranu verziju GIMP-a gdje bi mogle isprobavati nove boje za kosu i sl. :D i da vidis cura na linuxu...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

adminivan je napisao/la:
"Linuxiram" :D priznaj, ovu riječ si upravo izmislio :D
hehehehe.... 8-)

Treba im složit neku distribuciju, sa lakim pristupom webshopovima, cjenicima parfema, neku specijaliziranu verziju GIMP-a gdje bi mogle isprobavati nove boje za kosu i sl. :D i da vidis cura na linuxu...
E, to ti je ideja... i što je najljepše - originalno! :D

BTW, ja sam svojoj ženici jednostavno objasnio da nema više viste, nega da ima ubuntu i tu su joj sada svi mailovi, internet, office i - to je to... I što je drugo mogla, nego to prihvatiti :lol:
Markec

Post Postao/la Markec »

Eh, Ja cu se probati nauciti dobro snalaziti na linuxu, pa cu onda probati preobratiti cure na linux.

Eh sto se tice linuxa za cure, Treba izmisliti nesto kao

PinkBUNTu, cure uglavnom proizvode koji su pink, znam vecinu koje kupuju pink mobitele, kao motorola v3 pink.
:D :D :D

Bilo bi dobro da se ubace programi na kojem mogu pratiti svoje mjesecnice, pms, zelim rec programi koji su uglavnom prilagodeni curama.

Nije ni lose ni ono sto je naveo Adminivan.

Eh sto se tice windowsa, i ja imam vistu, orginalnu, uf, kupio sam laptop sa windowsom jos u 7 mj i otada sam puno puta isntalirao na novo, Imao sam hrpu trojanaca kojega antivirusi nisu znali maknuti, Ne samo jedan, isprobao sam bar 20 razlicitih najboljih antivirusa.
Sokac
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Sokac »

Eh... pokušao sam upravo napisati što cure žele od PC-a... Odustao sam - njima se ne može udovoljiti :lol:
Odgovori