kako se zovete, odakle ste, i koliko vam je god.
Mozda smo jedno do drugoga zblizu doma, pa mozemo se naci i otici na pivicu,
Evo moji podaci, Ja sam Marko, Iz zagorja sam tocnije iz grada Zlatara, imam 20 god.
Zanima me, jel ima tu koja cura možda.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Na krivom mjestu tražiš curemsvijet je napisao/la:Evo moji podaci, Ja sam Marko, Iz zagorja sam tocnije iz grada Zlatara, imam 20 god.
Zanima me, jel ima tu koja cura možda.
ja nagovaram svoju da pređe na linux, ali neda se... spržio sam joj edubuntu pa se zna nekad zabavljat s live verzijomGrof je napisao/la:Nema cura ni pod windozama, a kamoli će na Linuxu
I ja sam svoju pokušao preobratiti na linux, ali ne da se. Imala je jedno vrijeme openSUSE 10.3, ali pošto je openSUSE dosta mušicav, bilo je to kratko druženje za linuxom. Sad ima Vistu, koja joj se jučer srušila, bez nade za oporavakSokac je napisao/la: ja nagovaram svoju da pređe na linux, ali neda se... spržio sam joj edubuntu pa se zna nekad zabavljat s live verzijom
"Linuxiram"Grof je napisao/la:Žarko, 38 god (nije tipfeler). Zagreb, oženjen+djecax2. Radim...& Linuxiram.
Treba im složit neku distribuciju, sa lakim pristupom webshopovima, cjenicima parfema, neku specijaliziranu verziju GIMP-a gdje bi mogle isprobavati nove boje za kosu i sl.Grof je napisao/la:Nema cura ni pod windozama, a kamoli će na Linuxu
hehehehe....adminivan je napisao/la:
"Linuxiram"priznaj, ovu riječ si upravo izmislio
![]()
E, to ti je ideja... i što je najljepše - originalno!Treba im složit neku distribuciju, sa lakim pristupom webshopovima, cjenicima parfema, neku specijaliziranu verziju GIMP-a gdje bi mogle isprobavati nove boje za kosu i sl.i da vidis cura na linuxu...