This. A kad konačno skupim za neki tablet, onda ili više neće biti "u modi", ili ih više uopće neće proizvoditi, ili će izmisliti neku novu superultraturbo stvar koju si opet neću moći priuštitidrone je napisao/la:Ja bih si nabavio tablet, ali trenutno sam u besparici. A znam zašto bih ga koristio. Volim čitati u krevetu prije spavanja
Sad za to koristim laptop i nije baš previše ugodno.
Samsungovo ružno pače
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Samsungovo ružno pače
- Soul_Sample
- Spol: M
ma sigurno će ih se proizvodit, zaboga još uvijek se može nabavit floppy drive, sumnjam da će tableti tak skoro ispast iz mode.Abzeenth je napisao/la:This. A kad konačno skupim za neki tablet, onda ili više neće biti "u modi", ili ih više uopće neće proizvoditi, ili će izmisliti neku novu superultraturbo stvar koju si opet neću moći priuštitidrone je napisao/la:Ja bih si nabavio tablet, ali trenutno sam u besparici. A znam zašto bih ga koristio. Volim čitati u krevetu prije spavanja
Sad za to koristim laptop i nije baš previše ugodno.![]()
jać si jednom kupit jednog za čitanje i light webbanje prije spavanja, ali ne žuri mi se nikamo, precijenjeni su za sad
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Ja sam neki dan u Elipsu naišao na tablet od 1000 kn, i to bez pretplate i ičega.. Samo je neki divlji proizvođač, ne mogu se sjetiti koji.
Ima 7 inčni ekran, 800 Mhz procesor s jednom jezgrom, 2 GB memorije+utor sa memorijsku, i 256 MB RAM. A vrti Android 2.3. Samo malo RAM-a ima, treba mu bar 512 MB i uzeo bih ga..
Želim reći da ima dosta i jeftinih, samo nisu neka marka tipa Samsung, Asus...
Ima 7 inčni ekran, 800 Mhz procesor s jednom jezgrom, 2 GB memorije+utor sa memorijsku, i 256 MB RAM. A vrti Android 2.3. Samo malo RAM-a ima, treba mu bar 512 MB i uzeo bih ga..
Želim reći da ima dosta i jeftinih, samo nisu neka marka tipa Samsung, Asus...
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Evo mislim da je ovako nešto:
http://www.prestigio.com/products/perso ... d_PMP7070C
Tu su čak i bolji modeli s 1 Ghz procesorom, 8 GB flash memorije, Android 2.2, i ne piše koliko RAM-a ima. Za 120 eura šta ćeš bolje..
Čim skupim malo love, uzimam si ovo..
http://www.prestigio.com/products/perso ... d_PMP7070C
Tu su čak i bolji modeli s 1 Ghz procesorom, 8 GB flash memorije, Android 2.2, i ne piše koliko RAM-a ima. Za 120 eura šta ćeš bolje..
Čim skupim malo love, uzimam si ovo..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- drone
- Moderator
To si mogu preko firme uzeti jer mi je Asbis dobavljač, a oni dilaju Prestigio (Canyon), ali znam da kad sam zadnji put gledao, Prestigio tableti me se nisu baš dojmili. Ne znam, 256MB memorije mi nekako premalo.
Multipad PMP7100C je 10" ali je i skuplji 500-600 kn i ne prelazi 2000kn s pdv-om (nabavna cijena).
Ezy (nekadašnji Esys) uvozi ovo (ispod 800kn):
BTW, gdje si našao onog za 120 eura?
Multipad PMP7100C je 10" ali je i skuplji 500-600 kn i ne prelazi 2000kn s pdv-om (nabavna cijena).
Ezy (nekadašnji Esys) uvozi ovo (ispod 800kn):
Nažalost, nisam imao prilike isprobavati ništa od navedenog.PointOfView Tablet 7" - Playtab - CPU: IMAP210 - ARM 11, 256MB DDR2, LCD display 7" 800x480, resistive touchscreen, Hard disk 2GB NAND, Android 2.2, WiFi 802.11 b/g, 1x mini HDMI, Headphone out, Speakers 2x 1W, microSD (max 32GB), Webcam 0.3 Megapixel, 1x mini USB, 1x micro USB, LI-polymer, 1800 mAh, 196 x 119 x 14 mm, 375 grams
Jamstvo (mj.): 12
BTW, gdje si našao onog za 120 eura?
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Evo ovdje su cijene:drone je napisao/la:BTW, gdje si našao onog za 120 eura?
http://www.prestigioplaza.com/products/ ... -container
Zapravo taj kojemu sam ja nabrojao karakteristike košta 214 eura, krivo sam gledao. Svejedno je 256 MB RAM-a premalo, pogotovo za tablet. Dok ja skupim lovu vjerujem da će se naći neki jeftinjak sa najmanje 512 MB RAM.
A taj koji sam vidio u Elipsu je isto Prestigio samo na njihovim stranicama nema toga. Ima ovaj za 1659 kn:
http://www.elipso.hr/informatika/prijen ... O-MP7070C/
- Abzeenth
- Site Admin
O bogovi, pa zašto je 256 MB RAM-a premalo?? Šta vi namjeravate raditi s/na tim tabletima? 
Ma ja na svom mobitelu imam 180 MB, i malo je vjeruj mi. Osjeti se u radu, i kod pokretanja više aplikacija. No to je najviše zbog trenutnog ROM-a, jer nije optimiziran najbolje.Abzeenth je napisao/la:O bogovi, pa zašto je 256 MB RAM-a premalo?? Šta vi namjeravate raditi s/na tim tabletima?
Svejedno za ugodan rad treba bar 512 MB..
Hugo je napisao/la:Ma ja na svom mobitelu imam 180 MB, i malo je vjeruj mi. Osjeti se u radu, i kod pokretanja više aplikacija. No to je najviše zbog trenutnog ROM-a, jer nije optimiziran najbolje.Abzeenth je napisao/la:O bogovi, pa zašto je 256 MB RAM-a premalo?? Šta vi namjeravate raditi s/na tim tabletima?
Svejedno za ugodan rad treba bar 512 MB..
Uskoro ce trebat i giga,a kad se sjetim mogje prve trojke sa 1ghz proceosorom i 512 rama i zauzme ti cetvrtinu sobe.Ovo malo govno stavis u dzep i kur... se okolo i jos brze radi od te trojke