čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: čavrljanje 2.0
@blast beat, stavi ovo u temu "događanja" ili negdje gdje postoji onaj gumb "Zahvali". 
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- audiosl4ve
wow cak i cura ima. Ko bi reko :O
- blast beat
Nisam mogao da nađem prikladnu temu, kao ni tu temu o događanjima, a da ne otvaram novu radi jednog posta. A vrlo moguće da sam ćorav pa ne mogu pronaći, ne bi mi bio prvi put.Vl@do je napisao/la:@blast beat, stavi ovo u temu "događanja" ili negdje gdje postoji onaj gumb "Zahvali".
O da, ta devojka u sredini je iz organizacije, a bilo ih je i još, ovo je samo deo nas slikan poslednji dan.audiosl4ve je napisao/la:wow cak i cura ima. Ko bi reko :O
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Ako ti se da, napiši izvještaj. Vrlo rado ćemo ga objaviti na naslovniciblast beat je napisao/la:Nisam mogao da nađem prikladnu temu, kao ni tu temu o događanjima, a da ne otvaram novu radi jednog posta. A vrlo moguće da sam ćorav pa ne mogu pronaći, ne bi mi bio prvi put.Vl@do je napisao/la:@blast beat, stavi ovo u temu "događanja" ili negdje gdje postoji onaj gumb "Zahvali".
O da, ta devojka u sredini je iz organizacije, a bilo ih je i još, ovo je samo deo nas slikan poslednji dan.audiosl4ve je napisao/la:wow cak i cura ima. Ko bi reko :O
- Cooleech
- Moderator
Ej, audiosl4ve, daj promini avatar, molin te. Svaki put mi dođe reć "Nova
na forumu", a kad tamo ti. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- audiosl4ve
- holden
Mrzim 1and1. Samo toliko.
Govna nesposobna!
Govna nesposobna!
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Ja sam super zadovoljan s Namecheapom za domene. Sto se tice hostinga, Avalon mi je sasvim okej.
ovo je totalno randomiweb je napisao/la:Ja sam super zadovoljan s Namecheapom za domene. Sto se tice hostinga, Avalon mi je sasvim okej.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- blast beat
Vrlo rado bih napisao izveštaj, ali sam za Svet kompjutera napisao različita 2 izveštaja koji idu u dve rubrike, ne znam da li bih uspeo i treći da napišem da se razlikuje.nicky je napisao/la:Ako ti se da, napiši izvještaj. Vrlo rado ćemo ga objaviti na naslovnici