čavrljanje 2.0

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Vl@do
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Re: čavrljanje 2.0

Post Postao/la Vl@do »

@blast beat, stavi ovo u temu "događanja" ili negdje gdje postoji onaj gumb "Zahvali". ;)
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
audiosl4ve

Post Postao/la audiosl4ve »

wow cak i cura ima. Ko bi reko :O
blast beat

Post Postao/la blast beat »

Vl@do je napisao/la:@blast beat, stavi ovo u temu "događanja" ili negdje gdje postoji onaj gumb "Zahvali". ;)
Nisam mogao da nađem prikladnu temu, kao ni tu temu o događanjima, a da ne otvaram novu radi jednog posta. A vrlo moguće da sam ćorav pa ne mogu pronaći, ne bi mi bio prvi put. :D
audiosl4ve je napisao/la:wow cak i cura ima. Ko bi reko :O
O da, ta devojka u sredini je iz organizacije, a bilo ih je i još, ovo je samo deo nas slikan poslednji dan. :-)
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

blast beat je napisao/la:
Vl@do je napisao/la:@blast beat, stavi ovo u temu "događanja" ili negdje gdje postoji onaj gumb "Zahvali". ;)
Nisam mogao da nađem prikladnu temu, kao ni tu temu o događanjima, a da ne otvaram novu radi jednog posta. A vrlo moguće da sam ćorav pa ne mogu pronaći, ne bi mi bio prvi put. :D
audiosl4ve je napisao/la:wow cak i cura ima. Ko bi reko :O
O da, ta devojka u sredini je iz organizacije, a bilo ih je i još, ovo je samo deo nas slikan poslednji dan. :-)
Ako ti se da, napiši izvještaj. Vrlo rado ćemo ga objaviti na naslovnici
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Ej, audiosl4ve, daj promini avatar, molin te. Svaki put mi dođe reć "Nova :cenzura na forumu", a kad tamo ti. :zvizdi
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
audiosl4ve

Post Postao/la audiosl4ve »

zato i imam :P

evo samo za tebe i full slika pa si ju stavi na pozadinu :P

slika
holden

Post Postao/la holden »

Mrzim 1and1. Samo toliko.

Govna nesposobna!
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Ja sam super zadovoljan s Namecheapom za domene. Sto se tice hostinga, Avalon mi je sasvim okej.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

iweb je napisao/la:Ja sam super zadovoljan s Namecheapom za domene. Sto se tice hostinga, Avalon mi je sasvim okej.
ovo je totalno random :D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
blast beat

Post Postao/la blast beat »

nicky je napisao/la:Ako ti se da, napiši izvještaj. Vrlo rado ćemo ga objaviti na naslovnici
Vrlo rado bih napisao izveštaj, ali sam za Svet kompjutera napisao različita 2 izveštaja koji idu u dve rubrike, ne znam da li bih uspeo i treći da napišem da se razlikuje. :D Ali ako budem imao vremena nakuckaću nešto makar kratko, samo neću da obećavam. :)
Odgovori