svaki put kada palite laptop osvjetljenje vamje na maximumu, u vasem desktop environmentu nemate za promjeniti tu opciju, navecer kada palite laptop oslijepi vas ekran
instalirajte xbacklight
na debian i ubuntu baziranim sustavima sa:
Mislim da bi launcheri bili bolje riješenje. Jedan za minimalno osvjetljenje (na bateriji), drugi za pola i zadnji za ful osvjetljenje.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Cooleech je napisao/la:Mislim da bi launcheri bili bolje riješenje. Jedan za minimalno osvjetljenje (na bateriji), drugi za pola i zadnji za ful osvjetljenje.
ma mozes to tako sklepati, manji problem... meni je samo problem kada me zabljesne pri paljenju kompjutera navecer pa sam tako rjesio...
inace ima brightness plugin u xfce-u, stavis ga u tray pa kanije stelas kako ti pase nakon sto pokrenes komp
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.