Ma latex je čak jednostavniji od HTML formatiranja...
Nije loš za časopis, ali trebalo bi se malo potruditi oko izgleda... malo editirati stil.
Imam mali brain-storm..
Bilo bi fora svako toliko izbaciti kompilaciju najboljih članaka u pdf. Nešto kao LZS godišnjak
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
stefan je napisao/la:Bilo bi fora svako toliko izbaciti kompilaciju najboljih članaka u pdf. Nešto kao LZS godišnjak
Ovo je odlična ideja!
Na kraju godine, uz pregled svih važnijih događanja (kao što je to Suko pisao i prošle godine), ubacit u pdf naj članke, recenzije i događanja. Ništa komplicirano, samo opći pregled svega
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
I nije potrebno ni previše truda..
Samo copy-paste
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
stefan je napisao/la:Bilo bi fora svako toliko izbaciti kompilaciju najboljih članaka u pdf. Nešto kao LZS godišnjak
Ovo je odlična ideja!
Na kraju godine, uz pregled svih važnijih događanja (kao što je to Suko pisao i prošle godine), ubacit u pdf naj članke, recenzije i događanja. Ništa komplicirano, samo opći pregled svega
evo ja mogu to napraviti. Uz uvjet da mi "editor" uredno dostavi tekstove i slike.
Ja nisam za mjesečnik. Autori i vijesti stalno variraju - tako jedan mjesec imamo svega, a drugi jedva skrpamo nešto. Moglo bi ić kvartalno, polugodišnje i godišnje. Nek bude pregled (zbir) svega najvažnijeg
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.