Je li ikom od vas palo napamet spojit se na mob preko SSH? Pretpostavljam da treba imat rootan mob da bi se išta pametno moglo raditi.drone je napisao/la:Volio bih da malo više tu po forumu pišemo o Linuxu, slobodnom softveru, programiranju, trikovima i savjetima vezanim uz Linux ili kompove.
SSH na Android
Moderator/ica: Moderatori/ce
SSH na Android
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Re: SSH na Android
meni na iphone ide bez beda. ne znam kad sam se zadnji put kopcal zicom na komp
al iphone eto... sutim dalje
al iphone eto... sutim dalje
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Cooleech
- Moderator
Ja koristim ConnectBot (spajanje moba na SSH) i ne traži rootanje. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I ja isto koristim ConnectBot, ali jel on pita obrnuto? 
Za što bi ti uopće koristio SSH server na Androidu. Moraš biti rootan i možeš raditi sve što ti busybox dopušta.
Za što bi ti uopće koristio SSH server na Androidu. Moraš biti rootan i možeš raditi sve što ti busybox dopušta.
Ja mislim na spajanje na mob preko SSH. Pretpostavljam da se može, ali upravo što blacx kaže, mora biti rootan ako želiš da ima smisla
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- retsam
SSHDroid i SGS Toolbox prvo moraš mountati /system kao rw, a onda pokreneš sshdroid i .. ma skužit ćeš
Da, mora biti rootan
Da, mora biti rootan
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config