amsn u prefereces ima naredbu za to i otprilike je jasna,ali nista se ne dogadja kad se upise to sto pise da se mora upisati(program koji cita muziku i $sound).recimo za direktno spajanje na browser klikanjem linkova i spajanje na hotmail se upisuje firefox $ulr umjesto mozilla $url-kako je preporuceno jer je kako sam nasla negdje na netu mozilla stari naziv pod kojim raspoznaje taj browser u sistemu,ali da li se i ovdje radi o takvoj gresci ili amsn nije kompatibilan sa Music Managerom ili ja ne znam sto upisati!
Kako omoguciti da aMsn prikazuje pjesmu koja trenutno svira?
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
ministrica
Kako omoguciti da aMsn prikazuje pjesmu koja trenutno svira?
dakle,ista stvar koju msn na winu najnormalnije radi sa wmp-om.
amsn u prefereces ima naredbu za to i otprilike je jasna,ali nista se ne dogadja kad se upise to sto pise da se mora upisati(program koji cita muziku i $sound).recimo za direktno spajanje na browser klikanjem linkova i spajanje na hotmail se upisuje firefox $ulr umjesto mozilla $url-kako je preporuceno jer je kako sam nasla negdje na netu mozilla stari naziv pod kojim raspoznaje taj browser u sistemu,ali da li se i ovdje radi o takvoj gresci ili amsn nije kompatibilan sa Music Managerom ili ja ne znam sto upisati!

- DoDo
- Spol: M
Re: Kako omoguciti da aMsn prikazuje pjesmu koja trenutno svira?
Da bi ti aMSN prikazivao informaciju o pjesmi koju trenutno slušaš, moraš skinuti "Music" plugin sa http://www.amsn-project.net/plugins.php#13 i raspakirati ga u folder /home/username/.amsn/plugins Nakon ponovnog pokretanja aMSN-a, klikneš account -> select plugins i odabereš Music, pa klikneš "load" i zatim "configure" da bi podesila neke samorazumljive postavke.
Naredba koju si ti našla ne služi tome, nego služi odabiru programa koji će odsvirati sve amsn-ove notify poruke (neko je došao online ili slično). Ja za to koristim naredbu esdplay.
Naredba koju si ti našla ne služi tome, nego služi odabiru programa koji će odsvirati sve amsn-ove notify poruke (neko je došao online ili slično). Ja za to koristim naredbu esdplay.
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr