Pregled zadnjih forumskih postova na početnoj stranici

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
DoDo
Spol: M

Pregled zadnjih forumskih postova na početnoj stranici

Post Postao/la DoDo »

Pozdrav!

Postavio sam si http://www.linuxzasve.com kao jednu od home stranica, no jedna stvar me malo smeta. Na početnoj stranici se ne prikazuju informacije o najzadnjim postovima na forumu, kao što je to slučaj na HULK-ovim i Phoronix stranicama, što znalcima smanjuje brzinu otkrivanja novih postova početnika. Kad bi takvo nešto bilo na toj stranici, bilo bi puno lakše i brže rješavati probleme početnika koji postavljaju pitanja na ovom forumu, tj. ne bih trebao svaki put pregledavati sve forume (za što zapravo i nemam vremena, zato mi je aktivnost na forumu mala :cry: ). Mislim da se to može rješiti jednim jednostavim MySQL (ili što već koristite) queryjem sa index.php (ili kako se već zove) stranice. Ne bi me čak i čudilo da phpBB forum ima već negdje pohranjen dio koda za kopirati u druge dijelove websitea, pa da se može pristupiti najzadnjim postevima.

Btw. Nije da sam znalac, ali nisam više ni početnik, a rado bih pomogao totalnim početnicima ;) .
:mrgreen: Smile! It makes people wonder what you're thinking about... :mrgreen:
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
Markec
Spol: M

Re: Pregled zadnjih forumskih postova na početnoj stranici

Post Postao/la Markec »

DoDo je napisao/la:Pozdrav!

Postavio sam si http://www.linuxzasve.com kao jednu od home stranica, no jedna stvar me malo smeta. Na početnoj stranici se ne prikazuju informacije o najzadnjim postovima na forumu, kao što je to slučaj na HULK-ovim i Phoronix stranicama, što znalcima smanjuje brzinu otkrivanja novih postova početnika. Kad bi takvo nešto bilo na toj stranici, bilo bi puno lakše i brže rješavati probleme početnika koji postavljaju pitanja na ovom forumu, tj. ne bih trebao svaki put pregledavati sve forume (za što zapravo i nemam vremena, zato mi je aktivnost na forumu mala :cry: ). Mislim da se to može rješiti jednim jednostavim MySQL (ili što već koristite) queryjem sa index.php (ili kako se već zove) stranice. Ne bi me čak i čudilo da phpBB forum ima već negdje pohranjen dio koda za kopirati u druge dijelove websitea, pa da se može pristupiti najzadnjim postevima.

Btw. Nije da sam znalac, ali nisam više ni početnik, a rado bih pomogao totalnim početnicima ;) .
Znas li kaj sam ja mislio da bude preglednije. Mislio sam da se kreira posebna pocetna stranica. (stara će ostati), recimo gore cemo staviti opciju Prikaži kao STABLO
One teme koje niste pogledali bit ce ubacene u stablo, i imat čete sanse pogledati i stare teme, Evo primjer.
Linux vijesti
----------- Kernel 2.6.25 izašao!
----------- ATI Catalyst™
----------- Opera 9.27
----------- Amarok 2
Linux općenito
----------- Linux malware
----------- Ideje i vizije
----------- 10 TOP Linux reklama
----------- MetroCARNet - problem VPN konekcije na linuxu
Linux početnici
----------- Instalacija Ubuntu-a
----------- Instalacija AVG Anitivirus
----------- LINUX Ubuntu 7.1 login
----------- [RIJEŠENO] Pregled particija u Linuxu
IITD

Recimo Ako netko u nekoj kategoriji nije postao onda teme neče biti, a ni kategorije ako nema nis novoga unutar.

Nekazem da ovo zamjeni početnu nego da to bude pomočni alat kao WD40. :)
Odgovori