Napisani tekst stavite u Qoute tag, kao ovdje dolje:
"Moramo samo pogledati sebe i vidjeti kako se inteligentan život može razviti u nešto što ne bismo poželjeli sresti" S. Hawking o vanzemaljcima"
Moderator/ica: Moderatori/ce
"Moramo samo pogledati sebe i vidjeti kako se inteligentan život može razviti u nešto što ne bismo poželjeli sresti" S. Hawking o vanzemaljcima"
Oni koji imaju djecu znaju koliko je ovo točnoDijete uvijek može odrasloga naučiti trima stvarima:
da bude veseo bez razloga,
da bude uvijek nečim zabavljen i
da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
To reče jedan naučnik i to ne bilo kakav već Hrvatski"Buraz moj, neznaš kaj pričaš, SVI mladi ljudi u HR koji se ubiju su WIndows korisnici, neznam još nijednog kaje na Linuxu bio da se ubio..." ~ ipernar
nismo se prestali igrati zato sto smo ostarili vec smo ostarili zato sto smo se prestali igrati
Crno Perje - Minuta do triNikad ne radim previše jer čuvam snagu za kasnije, više se držim hladovine jer dug je put do mirovine.
Abraham LincolWhen I do good, I feel good. When I do bad, I feel bad. That is my religion.
Mark TwainKad sam imao 14, otac mi je bio tolika neznalica da sam jedva podnosio tog starca u svojoj blizini. Kad sam napunio 21, ostao sam zapanjen koliko starac može naučiti u sedam godina.
Paulo Coelho: AlkemičarKoja je najveća laž na svijetu? - iznenadi se mladić.
To je laž da u određenom trenutku postojanja izgubimo vlast nad svojim životom i da njime onda počne upravljati sudbina. To je najveća laž na svijetu.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Tomislav S. - moj kolegaTako me jako boli ona stvar o tome šta drugi ljudi misle o meni da bih trebao ići na bolovanje
Gogy je napisao/la:Tomislav S. - moj kolegaTako me jako boli ona stvar o tome šta drugi ljudi misle o meni da bih trebao ići na bolovanje
Ako želiš ugasiti požar, ne šalji piromana
Bogati neznaju za glad. - Fidel Castro
Nek bogati plaćaju za grijehe kapitalizma. - Josip Visarianović Staljin.
Sreća pojedinca nalazi se u sreći njegove nacije. - Josip Broz Tito.
Ima ih gomila, al mi je teško tipkati.Učiti, učiti i samo učiti. (također i: Raditi, raditi i samo raditi.) - Vladimir Ilić Lenjin