Novi screenleti 0.1
http://gnome-look.org/content/show.php/ ... f6c56ca156
Novi screenleti
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Sokac
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Novi screenleti
eo skinio sam, nadam se da će biti manje bugova... inače deb verzija koju su stavili na stranicu baš i nije najbolja...
Zašto google ne napravi gadgetse za google desktop for Linux (isti postoje za win i mac) A ti gadgetsi su baš dobri....
Screenletski nisu loši, ali ima bugova i ljudi stvarno svašta pišu..
Screenletski nisu loši, ali ima bugova i ljudi stvarno svašta pišu..
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Koliko sam ja uspio shvatiti brzim pregledom, ova nova verzija trebala bi biti kompatibilna i sa Google gadgetsima i sa SuperKaramba.
Inače, čudi me zašto nova verzija nije u repoima od hardya. Obećao sam sam sebi da neću ništa više kompajlirati niti instalirati preko deb paketa. Ako ne postoji u repozitorijima ne postoji ni na mome kompu.
Inače, čudi me zašto nova verzija nije u repoima od hardya. Obećao sam sam sebi da neću ništa više kompajlirati niti instalirati preko deb paketa. Ako ne postoji u repozitorijima ne postoji ni na mome kompu.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Da, ali nema podršku za Google Desktop Gadgetse, nego samo za web gadgetse. Probao i nije mi baš to iskonvertirano radilo OK....
Treba se to još razvijati....
Treba se to još razvijati....
adminivan je napisao/la:Koliko sam ja uspio shvatiti brzim pregledom, ova nova verzija trebala bi biti kompatibilna i sa Google gadgetsima i sa SuperKaramba.
Vjerojatno i sam znaš
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Ma znam, ali stara verzija je još uvijek tamo, ne ova 0.1. Znam jer sam sestri jučer instalirao.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Meni je sada u jutro dignuo sa 0.014 na 0.1 na Gutsyu (za Hardya ne znam....)