1. ZVUK: zvuk imam kada je sustav u pitanju znacin glazba i zvukovi sustava i upozorenja rade....ali youtube zvukovi ne rade EDIT: ZVUK SAM RIJESIO
2. jucer sam instalirao drivere za svoju graficku (ATI Radeon 9550 / X1050 Series) i nakon instalacije sve je ljepo radilo imao sam compiz efekte.....danas upalim komp i vidim da efekti nisu ukljuceni.....probam ih opet ukljuciti al mi javi da to nije moguce....
3. Promjena rezolucije Znam kako iz sustava promjeniti rezoluciju (svojstva--->postavke---->zaslon, ali je problem sta tamo ponudjena rezolucija meni ne odgovara pa me zanima dali ima negdje opcija gdje mogu postaviti rezoluciju (meni treba rezolucija od 1280x1024...sada mogu jedino imati rezoluciju maximalno 1152x864
4. Notifikacije mi pokazuje mal previse ispod samog sata (znam nije to neki veliki problem samo kada sam u chromeu to mi zauzme dio koji mi je vaza a makne se tek kada stavim mis na njega, a mis ne moze biti u sito vrijeme na vise strana) imate dolje uplodanu sliku nisam je uređivao
Znam da se dosta stvari moze naci na netu i vjerujte trazio sam samo mi je problem sta bi volio cuti to od nekog na hrvatskome (kuzim engleski sam oko ove graficke ne kuzim nista jer sam vec 5 dana bez kompa i glava me boli