evo slike kako to izgleda

Sad pitanje zašto to nema linux, dali treba podržavati qt i gtk ili ?
Moderator/ica: Moderatori/ce

ima i xfce (neznam tocno di se namjestava) a ima o *box window manageri - xcompmgrGrof je napisao/la:Pa KDE npr ima. Stvar se zove Translucenty i može se podešavati za različite uvjete (tipa aktivni, neaktivni prozor, meniji...)
Znam, koristio sam ga prije ali opet to nije to, zato jer kad je prozirno onako kako želim onda je nepregledno. Ja hoču da tekst ne ostane proziran da je iza zasjenjeno tako da slika na desktopu ne utječe na to. takoder neču da gumbi postanu prozirni. Evo folder view je dobar primjerGrof je napisao/la:Pa KDE npr ima. Stvar se zove Translucenty i može se podešavati za različite uvjete (tipa aktivni, neaktivni prozor, meniji...)
Ja mislim da Linux ima još uvijek dobra rješenja za privlačan desktop.Markec je napisao/la:Ja mislim da nije bitno samo fukcionalnost nego i šminka. Kladim se da biste rađe uzeli Shakiru nego Michaela Jacksona ionako obadvoje dobro pjevaju kaj ne
Kod programiranja vrijedi isto pravilo kao i kod webdizanjera, treba biti privlačna stranica i fukcionalna, a linux u šminki ne konkurira dovolno windowsima.