Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Pozdrav,
Rego se i ja na ovaj forum jer nikad se nezna, možda napišem i nešto pametnoga...
Neki me možda znaju s Bugovog foruma, koristim linux kojih 5 godina, inače studiram računarstvo, volim hladnu pivu i tople žene, volim se zejebavati i raditi gluposti, itd., itd., itd... Također, neznam više šta da vam kažem.
Markec je napisao/la:mislim da svi volimo hladno pivo ( ako se ne varam, to je svima nama linuxašima u krvima )
markec do sad smo si bili dobri..
i na fejsu te imam... Pa daj kak moreš tak reći.. ima nas koji volimo i vino i gemište i strogo ću braniti taj stavi..
sorry niki na OT-u
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
Markec je napisao/la:mislim da svi volimo hladno pivo ( ako se ne varam, to je svima nama linuxašima u krvima )
i na fejsu te imam... Pa daj kak moreš tak reći.. ima nas koji volimo i vino i gemište i strogo ću braniti taj stavi..
sorry niki na OT-u
sorry niki na OT-u
Jesu dobri kiseliši?
Oprostite, volim ja sve piti i gemist, ponekad čisto vino, (jedino je pravilo da ne mliješam piča) tak da nisam mislio samo na pivo (umjesto "hladno pivo" zamjenite sa riječju hladno cuganje )
Evo u znak isprike idem si natočiti jedan gemišt