Treba li portalu redizajn?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Treba li portalu redizajn?
Nova anketa postavljena - ostavite svoj glas! (desni stupac, na početnoj stranici)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Re: Treba li portalu redizajn?
Mislim da ne treba redizajn ali evo moj prijedlog za dopunu sadržaja. Dodati Chat ako je to izvedivo kao što ima http://yuforum.net/ sad gdje ga smjestit gore,lijevo, desno
u svakom slučaju da izgleda minimalistički tj. da ne bode za oči
- Gogy
- Kontakt:
Ja isto smatram da portalu ne treba redizajn. Linux Za Sve je jedan od rijetkih portala koji je jednostavan i pregledan sa minimalističkim dizajnom.
-
semiRocket
Moj prijedlog da se sekcija "Download" preimenuje u Programi ili Aplikacije, nikako download jer smatram da to zbunjuje nove korisnike navodeći ih da skidaju source kod i kompajliraju.
Nadalje, negdje u sekciji (možda ispod naslova) bi trebao stajati nešto u obliku kao napomene i/ili linka na wiki koji pojašnjava razliku između instaliranja programa na win i lin (repozitoriji i to).
Nadalje, negdje u sekciji (možda ispod naslova) bi trebao stajati nešto u obliku kao napomene i/ili linka na wiki koji pojašnjava razliku između instaliranja programa na win i lin (repozitoriji i to).
▓▒░░▒▓╚╩══╦╧═══╨─◄♦
Gogy je napisao/la:Ja isto smatram da portalu ne treba redizajn. Linux Za Sve je jedan od rijetkih portala koji je jednostavan i pregledan sa minimalističkim dizajnom.
Mozda RSS za vijesti na naslovnici, recenzije, clanke, novi software?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Suko
- Site Admin
Pa ima RSS već.stefan je napisao/la:Mozda RSS za vijesti na naslovnici, recenzije, clanke, novi software?
Ja ga normalno koristim svaki dan.
- kvaju
redizajn nikako, jer ovaj mi se drama sviđa, pregledan, jednostavan.
samo bi valjalo povećati broj vijesti ako je ikako moguće. ili možda dati registriranim korisnicima mogućnost pisanja vijesti također, da malo pomognu dragoj nam administraciji
možda bi valjalo kad bi dignuli malo onu twitter sličicu za follow negdje na vidljivije mjesto.
možda bi valjalo također dati opciju da korisnici mogu predlagati i ankete neke, pa koja se administraciji svidi..
a i ako se ništa od ovoga ne promjeni, i dalje je sajt odličan
samo bi valjalo povećati broj vijesti ako je ikako moguće. ili možda dati registriranim korisnicima mogućnost pisanja vijesti također, da malo pomognu dragoj nam administraciji
možda bi valjalo kad bi dignuli malo onu twitter sličicu za follow negdje na vidljivije mjesto.
možda bi valjalo također dati opciju da korisnici mogu predlagati i ankete neke, pa koja se administraciji svidi..
a i ako se ništa od ovoga ne promjeni, i dalje je sajt odličan
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
Pa vec se moze napisati neka zanimljiva vijest pod "Linux vijesti", ako je zanimljivo iv@n to stavi kao vijest na portal... samo pisite ljudikvaju je napisao/la:...samo bi valjalo povećati broj vijesti ako je ikako moguće. ili možda dati registriranim korisnicima mogućnost pisanja vijesti također, da malo pomognu dragoj nam administraciji
...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ona anketa je od kolovoza? da nije rujan?
http://www.motigo.com > sve za skole, ucenike, nastavnike i roditelje, besplatna prijava | Marin Šagovac