Promocija

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Promocija

Post Postao/la iv@n »

U zadnje vrijeme bavimo se promocijom web stranice. Kako Vi možete pomoći?
Pomalo banalna, ali iznimo efektivna metoda je potpis (signature) na forumu. Ovo vjerovatno nije jedini forum kojeg pratite, pa bih zamolio zainteresirane da u potpis na drugim forumima koje prate stave link na ove stranice (http://www.linuxzasve.com). Iako vam se možda ne čini tako, ali na taj način bitno ćete pridonjeti popularnosti ove web stranice.

Iskrene zahvale svima koji su željni pomoći! ;)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Grof
Site Admin

Re: Promocija

Post Postao/la Grof »

Ma nema problema, ideja je dobra, da ću ja čak i u svoje e-mail poruke početi stavljati sig. na naš portal.

Znam jedino da forum.hr ne dozvoljava bilo kakvo objavljivanje linkova na tuđe forume, bilo to komercijalno ili ne.
Prilično su bezobrazni s time i prilično sam se zakvačio i sa samim vlasnikom monitora - Anderlonom...toliko da sam ih htio tužiti u novine, ali onda sam se počeo baviti korisnijim poslom - Linuxom i okanio se ćorava posla :D
Markec
Spol: M

Post Postao/la Markec »

Grof je napisao/la:Ma nema problema, ideja je dobra, da ću ja čak i u svoje e-mail poruke početi stavljati sig. na naš portal.

Znam jedino da forum.hr ne dozvoljava bilo kakvo objavljivanje linkova na tuđe forume, bilo to komercijalno ili ne.
Prilično su bezobrazni s time i prilično sam se zakvačio i sa samim vlasnikom monitora - Anderlonom...toliko da sam ih htio tužiti u novine, ali onda sam se počeo baviti korisnijim poslom - Linuxom i okanio se ćorava posla :D
hh, :D

Mi smo skupa dobili crvene kartone na http://www.forum.hr i to zbog reklamiranja.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Ma to je bagra kakve nigdje nema... Moderatori tamo psuju ko ludi, a drugima spočitavaju takvo ponašanje...nevalja im posao, no okanimo se ćorava posla!

Nego, evo ja ću baš i ovdje reklamirati linuxzasve... :P
Odgovori