Ljudi evo mene malo se igram sa aMSN koji je preodličan
No velika mana je što je ružan od ružnijeg pačeta po fontu..lol..
Dakle ovako,trebao bih nekim čudom instalirati najnovije TCL/TK neš 8.5 ovo ono ništa ne razumijem.
Jel zna netko kako mogu namjestiti aMSN da bude ugodniji oku tj da prihvača truetype fontove?
Evo cijeli dan se mučim sa kompajliranjem nekih lijevih pa desnih datoteka..izgubljen sam...
Ruzhna ruzhnije... al nije to bitno, nego znanje. A chesto mi se zablokirao, pa sam menjao. Sad koristim pidgin i Emesene
Samo jedan mali problem ima, malo shteka kad nekog stavim na blok ili kad skinemo, inache sadrzhi u sebi plugine (kod mene je to +) i kome je bitno izgled, pa dobro izgleda
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
Deinstaliraj stari (onaj iz repoa) i idi na aMSN sajt. Tamo skini najnoviju verziju i Dependencies (videcesh tamo koji su, a to ti je taj tcl8.5 i tk 8.5). Prvo instaliraj dependencies, pa onda aMSN i ima da fercera, ja ga koristim i kida kako radi, chak sam skinuo i ubacio razne skinove u njega.
Ako nemash instalirane mscore fontove i to moze biti problem. Povuci paket Ubuntu restricted extras i tu ce ti pored josh gomile potrebnih stvari stici i mscore fontovi.
Resistance is futile, you will be asimilated! Il' si Lindža, il' si mindža!apt-get moo Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
Mmm da si prije ovo reko (tj da sam ja vec prije dosho na ovaj forum:D)onda bi vjerovatno i uradio to, al sad mi se vec neda s tim smarat. Uglavnom koristim pidgin i on je savrshen za chat
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."