pozdrav os SNAGALJUBAVI
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- SNAGALJUBAVI
- Spol: M
- Kontakt:
pozdrav os SNAGALJUBAVI
Lijepi pozdrav LINUX famili i odmah more pitanja jer ubi me znatiželja-skinuo sam ubuntu,fedora i mandriva do sada sam 10-tak godina windows boy mada od boy nema vise ni y trenutno radim na vista ultimate 64 ali me zanima kako radi i sto dobivam u radu sa LINUX lap mi je HP 6735s sa MD TURION X2 DUAL CORE 64 RAM MI JE 4 GB HARD 250 sto mi preporucujete za brz dobar in stabilan rad lapa koristim i mobile net tele2. bavim se gklazbom pa cesto spajam klavijature poput roland korg.etc. dali to sve igra na linux sistemu. Sory sto na pocetku toliko potanja ali da bih se upustio u avanturu moram znati sto me ceka. :ugeek:
- Markec
Re: pozdrav os SNAGALJUBAVI
DobrodošaoSNAGALJUBAVI je napisao/la:Lijepi pozdrav LINUX famili i odmah more pitanja jer ubi me znatiželja-skinuo sam ubuntu,fedora i mandriva do sada sam 10-tak godina windows boy mada od boy nema vise ni y trenutno radim na vista ultimate 64 ali me zanima kako radi i sto dobivam u radu sa LINUX lap mi je HP 6735s sa MD TURION X2 DUAL CORE 64 RAM MI JE 4 GB HARD 250 sto mi preporucujete za brz dobar in stabilan rad lapa koristim i mobile net tele2. bavim se gklazbom pa cesto spajam klavijature poput roland korg.etc. dali to sve igra na linux sistemu. Sory sto na pocetku toliko potanja ali da bih se upustio u avanturu moram znati sto me ceka. :ugeek:
Nemoj očkivati da će sve raditi na linuxu, pa je zato bolje da ostaviš windows kao dualbot sa linuxom .
Za tele2 internet pogledaj ovdje http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... ilit=tele2 (nadam se da koristis isti uređaj)
Za klavijaturu će ti reći neki mužičar. Sretno na linuxu
Pozdrav novom korisniku.
Gle, št ose tiče spajanje audio opreme na kantu, imali smo jednu temu o tome.
Radilo se o spajanju PCMCIA VX kartice. Evo, klikni ovdje, pa prouči temu i što se uspjelo, možda ti pomogne...
Gle, št ose tiče spajanje audio opreme na kantu, imali smo jednu temu o tome.
Radilo se o spajanju PCMCIA VX kartice. Evo, klikni ovdje, pa prouči temu i što se uspjelo, možda ti pomogne...
zanimljiv nick
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Još da nije velikim slovima....shrike je napisao/la:zanimljiv nick
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.