neznam koji mi je model usb kamere, neznam dali je to bitno ali ako mi možete pomoći s čim da počmem pa da dam neke povratne informacije, nije neki brand name...neka liva marka ali je zakon kamera...u winxp-u...kada radi...
thx unaprijed...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Probaj hmm amsn i kopete čačkaj u postavkama za kameru, budes vidio hoće li ti prepoznatianubis je napisao/la:kako da osposobim kameru? i koji messenger program da koristim za nju, ako je moguće...
neznam koji mi je model usb kamere, neznam dali je to bitno ali ako mi možete pomoći s čim da počmem pa da dam neke povratne informacije, nije neki brand name...neka liva marka ali je zakon kamera...u winxp-u...kada radi...
thx unaprijed...
Kod: Označi sve
lsusbAko te zanima što koja naredba radi onda ti je najbolje otići u Terminal i kucatianubis je napisao/la:probati ću s tom naredbom...
a što ona radi skenira sve usb portove, pa identificira uređaje ili...pitam
Kod: Označi sve
man naredbaKod: Označi sve
man lsusbKod: Označi sve
man naredbaKod: Označi sve
man lsusbAha.anubis je napisao/la: nisam kraj svog kompa na poslu sam, pa onda ubijam vrijeme pitajući....
Ja bi ipak preporučio ekperimentiranje sa amsn, kopete, a i probaj sa Ekigom. moja kamerica nema neku kompatibilnost, slika je užasna no kad sam pokrenuo ekigu onda vidim da kamerica radi odlično.fritz62s je napisao/la:Nema, pogledao sam i ja juche. Nashao sam par threadova sa istom kamericom po forumima, niko je nije osposobio.