Evo, sasvim sam nov u Linuxu(stigao mi je u srijedu preko ShipIta). Uspio sam najerati drivere da se instaliraju, dial up modem da radi i sada imam problem da mi neće svrati MP3. E, sada, svako normalan bi mi rekao da instaliram GSteamer i gotovo. Ne radi. Tj. pojavi mi se opcija, ali kada je pritisnem kaže mi da trebam aktivnu vezu na net(što imam, ovaj post to dokazuje), ja potvrdim i onda imam opciju refresh i cancel. Odaberem Refresh i ništa se ne dogodi

Čitajući po netu(drugim riječima, ovaj forum) otkrio sam MPlayer, i GetDEB.Net site. Skinuo sam MPlayer i sada imam sljedeću poruku:
Error: Dependency is not satisfiable: libmad0
I sada već kipim. Ovako mi se jako sviđa Ubuntu, samo ne pronalazim 3D Cube desktop i taj MP3 problem(a treba mi do 15.2, jer tada trebam puštat glazbu na zabavi za valentinovo). I da, Synaptic mi ne pokazuje nikave nove pakete, i kada refresham dok sam na netu. Add/Remove isto tako ne radi. Što da radim, jer mi je više dosadilo. Prvo mi je teško što preko dial-upa ne mogu skidati velike količine podataka sa neta, a onda još pogrešno skidem pa se ljutim.
Eto, ponavljam se, ali što da radim?