Upoznavanje - fridrik

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
fridrik
Spol: M

Upoznavanje - fridrik

Post Postao/la fridrik »

Zovem se Oliver, linuxaš sam već kojih 6. godine. Inače, nastavnik u osnovnoj školi, i to kemije.
Često sam za kompom, mada oko 70% vremena neefektivno. :roll:
Najradije posjetim ovu stranicu, jer mi se čini punim pogodkom. Lijepa, korisna ...
Onaj prijedlog za žensku distribuciju je dobra ideja! :D Možda bi mogao i onaj na ovim stranicama spomenuti remastersys pomoći oko toga ... Usput, koliko se sjećam, na mom prvom Knoppixu 3.3 i kasnijima bio je jedan programčić za praćenje menstruacije, mislim da se zvao Cycle! dakle, ne treba ga pisat, postoji!
Toliko od mene zasad!
Grof
Site Admin

Re: Upoznavanje

Post Postao/la Grof »

Pozdrav, fridrik. Da li ti je pomogao štogod onaj moj post i link za umrežavanje...
Markec

Post Postao/la Markec »

fridrik je napisao/la:Usput, koliko se sjećam, na mom prvom Knoppixu 3.3 i kasnijima bio je jedan programčić za praćenje menstruacije, mislim da se zvao Cycle! dakle, ne treba ga pisat, postoji!
Toliko od mene zasad!
Da postoji,
ali ja sam zamislio ubuntu recimo Pinkbuntu, koji dolje kraj sata ima nekakav stopwatch koji odbrojava vrijeme do mjesecnice, dok dode do toga onda cijeli theme žmiga nesto kao RED ALERT,
Ideja je kao sto vidite preuzeta iz star treka, hh ko jos voli star trek. :D
fridrik

Post Postao/la fridrik »

Grofe, probao sam! Ali nisam uspio! Možda nisam imao dovoljno vremena da isprobavam. Morao sam curi vratiti laptop.
Kako si namjeravam kupiti onaj mali eeePC, pa ću s njim nastaviti istraživanje na tom polju! Hvala ti na linku!
Ako uspijem u školi sa Ubuntua 7.04 pristupiti Win kompu, onda sam uspio; smatrat ću sambu svladanom i moći ću si na zid objesiti još jednu kolajnu .... :D

Markec, ta ideja iz star treka je bolja, onaj Cycle bio je zapravo samo malo prilagodjeni obični kaledndar.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Opa, kupiš li Asus EEE, E, onda se nađemo na kavi, da se upoznamo i da vidim taj strojčić.... :D
(ako si iz zgb....)
fridrik

Post Postao/la fridrik »

Nema problema!
Nisam iz Zg, ali sam blizu!
Kad kupim, obavijestim! Imao sam ga već u rukama, u mikronisu. Zanimljiva stvarčica ... Malo, a dovoljno veliko! 8-)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Ma nema frke, dojašim ja u tvoju blizinu ako treba....
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ja sam isto zainteresiran. Kolko se brzo to vrti uopće?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Markec

Post Postao/la Markec »

Grofe i Fridik-e

Ako cete se naci, testirajte ga, i napisite clanak da mi ostali smrtnici vidimo kako radi i vaš dojam.
Napisite i zanimlivosti i o Xandros-u koji ga pogoni.

Inace taj ASUS EEE, mi je nekako premali, 7" ekran, ja sam zadovoljan sa svojim HP nx9420 17" radi ko urica, a mozda razmislim o asusu posle. :D :D
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

shrike je napisao/la:Ja sam isto zainteresiran. Kolko se brzo to vrti uopće?
Vidim da će to biti svekoliko druženje... :P
Odgovori