Pozdrav svima. Ja sam Nikola iz Banjaluke. Imam 36 godina. Ozenjen i imam troje djece (dvije princeze i jednog princa). Chesto dolazim na ovaj forum kao posmatrach, a http://www.linuxzasve.com mi je na bookmark na toolbar-u mog Iceveasel-a. Nadam se, zapravo, vjerujem, da cete me lijepo primiti.
Kompjuterima se bavim od neke 1998., a vec 2000. sam prvi put pokushao instalirati Linux. Chini mi se da je to bio Mandrak u pitanju, ali me nemojte drzati za rijech. To nije dugo potrajalo... i tada su se desila prva zezanja oko mbr-a u koji se ugnijezdio LILO. Josh uvijek mi je to sve simpatichno kada se sjetim. Dobro vrijeme sam se plashio experimentisati sa Linuxom... ali ni tada to nije bilo toliko jednostavno kao danas. Nakon Knoppix-a u live varijanti (na kojem je sve proradilo), odluchio sam se da ponovo probam. Puppy, onako sa usb stick-a, me je odushevio i bio kap u chashi vode da definitivno predjem na Linux. Nakon zaista mnogo isprobanih distribucija, odluchio sam se za Debian.
Prije nekih 16 godina na danashi dan sam upoznao svoju sadashnju suprugu i to prijateljstvo josh traje. Isto tako zelim da danashnim danom zapochnem prijateljstvo sa Vama, ljubiteljima Linux operativnog sistema svih distibucija, i da to prijateljstvo isto toliko potraje i josh mnogo mnogo duze.
Predstavite se - karibo
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Re: Predstavite se
welcome welcome......
Jako lijepo rečeno!karibo je napisao/la: Prije nekih 16 godina na danashi dan sam upoznao svoju sadashnju suprugu i to prijateljstvo josh traje. Isto tako zelim da danashnim danom zapochnem prijateljstvo sa Vama, ljubiteljima Linux operativnog sistema svih distibucija, i da to prijateljstvo isto toliko potraje i josh mnogo mnogo duze.
Želimo ti srdačnu dobrodošlicu, ovdje kod nas...i neka potraje.
Sve najbolje i tvojoj obitelji i tebi.
welcome
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Dobrodošao! welcome i svaka čast na ljepom predstavljanju! 
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
E ljudi.. Hvala svima.. Odushevili ste me.... i prijatno se osjecam potreshen.
Hosh jednom hvala sa srdachnoj dobrodoshlici.
Ma samo ti ostani s nama...veselimo se svakom novom korisniku, a pogotovo onima koji su otvoreni prema drugima i nije im teško pomoći.karibo je napisao/la:E ljudi.. Hvala svima.. Odushevili ste me.... i prijatno se osjecam potreshen.