Predstavite se - Davor

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Odgovori
Davor
Spol: M
Kontakt:

Predstavite se - Davor

Post Postao/la Davor »

iv@n je napisao/la:Dočekali smo i 200og člana na forumu (nadam se da će biti aktivniji od 100og), pa bi bilo zgodno da se novi članovi predstave ovdje. Tako ćemo se svi pobliže upoznati a i imati ćemo priliku dočekati nove članove sa dobrodošlicom.
Pozdrav adminu i pozdrav svim članovima ovog foruma.Evo, ja sam Davor i ja sam 200ti član i ujedno se nadam da nisam razočarao admina u vezi aktivnosti na forumu.
Da se ukratko predstavim! Davor Pavičić iz Ogulinca, 10tak km iza Velike Gorice.Inače rođen sam u ZG i tamo živio do prije 8 god. kad me život doveo ovdje.
Moguće da sam i najstariji član foruma s obzirom da mi je 49g.Imam troje djece od kojih je najstariji sin 24 i dvije princeze 16 i 6 .Ovo dvoje starijih je Windows generacija, ali najmlađa bi nam se vrlo lako mogla pridružiti na forumu za koju godinu jer već sada bez problema rastura po GRUB-u i šalta između " onog plavog i onog smeđeg programa....."
Ja sam osobno sa Billom odrastao na svim verzijama DOS-ova, pa preko svih Windoza 3, 95, 98, ME i već dugi niz god. Win XP pro.Sa Linux-om sam se počeo družiti iz čiste znatiželje prije par godina od kad su počele Live distre uglavnom Knoppix i nešto kasnije Freespire, onda je bilo malo zatišje bez Linuxa sve dok nije došla Vista.Tad sam počeo ozbiljnije razmišljati o prelasku na Linuxe i moja prva trajno instalirana distra je bila Ubuntu 704, zatim je slijedila 710 i danas 804 u dual butu sa XP om na dva diska.Prije godinu dana odnos među ova dva OS-a je bio 80/20 u korist XP-a.Danas najviše zahvaljujući vama na forumu, a posebno Grofu, kojeg sam dosad najviše muštral, taj odnos je takav da sam u principu stalno na Ubuntu osim kad moram riješiti nešto specifično što momentalno ne znam kako pa uskočim kroz prozore al se brzo vratim,Nadam se da ću uskoro uz vašu pomoć riješiti i te detalje pa neću više morati preskakati kroz prozore jer sam ipak čovjek u godinama...! ruga_se Dečki, divni ste i samo tako naprijed!Ovo je jedini ispravni način za pomoć novodošlima u svijet pingvina...
fridrik
Spol: M

Re: Predstavite se

Post Postao/la fridrik »

Da se i ja priključim dobrodošlicama ... :D
Svima želim srdačnu dobrodošlicu!!!
Odgovori