Pozdrav.
Predstavljanje - ams_tex
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Predstavljanje - ams_tex
Nevio, 20.g, Sesvete. Studiram fiziku na Fizičkom odsjeku PMFa (zagrebačkog). S linuxom sam se upoznao kad sam počeo studirati, bila je to ljubav na prvi pogled
. Osim studiranja, bavim se pomalo i web dizajnom te LaTeX-om.
Pozdrav.
Pozdrav.
\m/
- fridrik
- Spol: M
Re: Predstavite se
Dobro nam došel, prijatel ... 
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Te znam onda?ams_tex je napisao/la:Nevio, 20.g, Sesvete. Studiram fiziku na Fizičkom odsjeku PMFa (zagrebačkog). S linuxom sam se upoznao kad sam počeo studirati, bila je to ljubav na prvi pogled. Osim studiranja, bavim se pomalo i web dizajnom te LaTeX-om.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Bojim se da ne, a i ne idem u prizemlje toliko često, mogao bih se preseliti u F102 koliko ondje boravim4ndY je napisao/la:Te znam onda?ams_tex je napisao/la:Nevio, 20.g, Sesvete. Studiram fiziku na Fizičkom odsjeku PMFa (zagrebačkog). S linuxom sam se upoznao kad sam počeo studirati, bila je to ljubav na prvi pogled. Osim studiranja, bavim se pomalo i web dizajnom te LaTeX-om.
\m/