Predstavljanje - meema

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Odgovori
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Predstavljanje - meema

Post Postao/la meema »

bok :) ja sam jasmina iz zagreba, imam 23god...studiram na uciteljskom fakultetu predskolski odgoj, apsolventica :)
par dana citam forum i upoznajem se malo sa linuxom...vec duze vrijeme pikiram da se prebacim na linux i nikako se odluciti...sada sam odlucila ali nailazim na neke probleme pa se nadam da cete mi pomoci :)

pusa i pozzzz
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
Markec
Spol: M

Re: Predstavite se

Post Postao/la Markec »

meema je napisao/la:bok :) ja sam jasmina iz zagreba, imam 23god...studiram na uciteljskom fakultetu predskolski odgoj, apsolventica :)
par dana citam forum i upoznajem se malo sa linuxom...vec duze vrijeme pikiram da se prebacim na linux i nikako se odluciti...sada sam odlucila ali nailazim na neke probleme pa se nadam da cete mi pomoci :)

pusa i pozzzz
Pozdrav Jasmina,
Ne preporučujem ti brisati xp, ostavi ga bar par mj pa onda budes vidjela dali uopce trebas xp (mislim opcenito neki programi nerade na linuxu, kao cad i slicni, a ove alternative nisu dovolno dobre)
Za koju distribuciju si se odlučila. Inaće rado čemo ti pomoći, tak da slobodno pitaj.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

meema je napisao/la:bok :) ja sam jasmina iz zagreba, imam 23god...studiram na uciteljskom fakultetu predskolski odgoj, apsolventica :)

pusa i pozzzz

Predškolski? Znači - odgajateljica? Neka, neka....djeca su super! :)

Ti lijepo samo napiši koje su tvoje potrebe za računalom, odnosno koje aplikacije konkretno koristiš u svom radu, pa ćemo vidjeti kakve su alternative u Linuxu.

Samo hrabro naprijed!
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

nisam mislila obrisati XP, vec napraviti 3 particije na kompu...na jednoj XP, na drugoj linux a treca slobodna...s time da bi mi linux bio primarni OS, a XP rezerva ukoliko neki program ne radi a treba mi...s time da bi sve formatirala i napravila cistu instalaciju, bez virusai tako to...iako ja ni ne koristim bas neke programe...koristim povremeno photoshop i to je moj vrhunac :D uglavnom komp koristim za surfanje, gledanje filmova i slusanje muzike...ne igram cak ni igrice, tako da ono...sto se toga tice, prelazak ne bi trebao biti pretezak... :) jos samo da proradi internet i nitko sretniji od mene :)
inace dosta cesto rusim windowse jer mi se stalno nesto zbrejka, i vec jedno pol godine planiram preci na linux medutim kad sam vidla koliko tih distri ima, nisam se mogla odluciti koja bi mi odgovarala...slucajno sam dosla tu na forum i eto :D odluka je pala...kubuntu :)

@grof, je odgajateljica :) jos malo pa gotovo, ja se nadam :) hehehe
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Re: Predstavljanje - meema

Post Postao/la iv@n »

meema pozdrav i dobrodošla na forum! Uvijek nam je drago kad se cura pridruži....
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Odgovori