3D modeliranje i animacija u Blenderu
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
3D modeliranje i animacija u Blenderu
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
DragonSoul
Re: 3D modeliranje i animacija u Blenderu
Imam samo jedno pitanje. Jeli ova rečenica gramatički točna?
Kod: Označi sve
Za radionicu potrebno je posjedovati vlastito laptop računalo s instaliranom Blenderom.Re: 3D modeliranje i animacija u Blenderu
holy shit netko je malo puno tipke masio pisuci toDragonSoul je napisao/la:Imam samo jedno pitanje. Jeli ova rečenica gramatički točna?
Kod: Označi sve
Za radionicu potrebno je posjedovati vlastito laptop računalo s instaliranom Blenderom.
thx na bug reportu
ispravljeno je
Upravo jei mene ubalo u oci ta recenica ali ne zbog o vec
Nije da sam stručnjak za gramatiku i pravopis (zapravo daleko od toga), ali zar nije ljepseZa radionicu potrebno je posjedovati vlastito laptop računalo s instaliranom Blenderom.
Za radionicu je potrebno posjedovati prijenosno računalo s instaliranom Blenderom.
Naravno da je, a s druge pak strane mene poprilično nervira naziv "laptop" uopće.Mravac je napisao/la:Za radionicu je potrebno posjedovati prijenosno računalo s instaliranom Blenderom.
Mnogi od vas nisu nikad u svom životu ni vidjeli pravo laptop računalo. Ovo danas su sve od reda Notebook računala!!!!!
U čemu je razlika? U veličini, naravno... iako će wikipedija reći da je to isto, u stvari nije isto!
Laptopovi su bili veličine torbe aktovke i takve debljine! Naravno, tada aktovke nisu bile ovako male ko danas
Tek nakon laptopova, koju godinu iza, no vrlo brzo pojavili su se prijenosnici veličine bilježnice, tzv. notebook računala, koja su opstala po veličini do dana današnjeg.
Naziv laptop ostao je zapravo kao rudiment.
ok ok, je je ali,,,,,,, nisam siguran jesu mislili na to kao prijenosno racunalo ili kao "...laptop, računalo...." znaci kao PC,,,,,, pa sam ostavio taj dio kako je
Što je sa Zagrebom?? Nije mi baš zgodno ići u Osijek!!
Zlatko je napisao/la:Što je sa Zagrebom?? Nije mi baš zgodno ići u Osijek!!
evo ovdje bude info za radionice u ZG,,, samo oni su ih odradili vec par tako da nisu vise na full pocetnickom levelu
M**th*r fu**er pa nisam znao da je Blender žensko?
A možda je Gey
Ko bi to uopće znao.
A možda je Gey
Ko bi to uopće znao.
I am the one and only....
Imam jedan 3D model koji vjerujem da bi netkome tko je vičan Blenderu trebalo jako malo vremena da ga napravi. Riječ je o par jednostavnih objekata s jednostavnim osvijetljenjem i teksturama. Sam i dalje jednostavno ne stižem pozabaviti se time. Može li me tko uputiti na netkoga u HR tko je dobar u Bleneru? Unaprijed hvala.