koverartist

Audio, video, codeci...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
dragolas

koverartist

Post Postao/la dragolas »

Gdje bih mogao naći,skinuti,instalirati ,ili ako ima ko za terminal podatke za KOVERARTIST
linux mint 17.1 cinamon
hvala
rudar
Spol: M

Re: koverartist

Post Postao/la rudar »

dragolas

Pokušao sam tu skinuti debian paket ali ga instaler ne želi pokrenuti,instalirati
rudar

Post Postao/la rudar »

Šteta, izgleda da je zastario i nije više podržan. Sad sam pogledao pobliže. Snimio sam ga i htio pokrenuti standardnim GDebi Package Installer i onda me dočekala poruka

Kod: Označi sve

Error: Dependency is not satisfiable: python-qt3 (>=3.0)
Vidim na gornjem linku da traži Python 2.3 odnosno preporuka je QT >= 2.3 or >= 3.1. Međutim, sada sam umjesto Googlea jednostavno pretražio Synaptic i našao program po imenu disc-cover. Njegov skraćeni opis glasi: produces covers for Audio CDs, a prošireno:

Disc-cover queries FreeDB for track information for a given CD and creates a jewel-case insert in one of many available formats.
PostScript, PDF, Dvi, LaTeX, Plain Text, HTML, CDlabelgen and CDDB are available.

Tu barem ne bi trebalo biti problema s instalacijom. Kod mene u LMDE zadnja je verzija 1.5.6-1, a uskoro bi trebala doći veća nadogradnja, pa možda bude i noviji paket... Usput, vidim da je tvoja distra LM 17.1, dakle standardni Mint, pa možda imaš bogatije repozitorije od mojih u LMDE-u.
dragolas

imam to instalirano,ja sam htjeo ovaj drugi program,alieto ne ide,hvala ipak
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

dragolas je napisao/la:imam to instalirano,ja sam htjeo ovaj drugi program,alieto ne ide,hvala ipak
[offtopic]dragolas, da ti kojim slučajem ne poznaješ Božicu Jurić? :hihi [/offtopic]
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
dragolas

Ima ih više sa tim imenom i prezimenom,neznam na koju misliš,gdje živi,od kud je rodom,
rudar

Post Postao/la rudar »

@dragolas

Žao mi je što nije otprve uspjelo s onim predloženim programom... Možda se dependency ipak uspije nekako uskladiti? Ne znam, mogu samo preporučiti da se dodatno istraži. Žalim što nemam bolji savjet.
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

dragolas je napisao/la:Ima ih više sa tim imenom i prezimenom,neznam na koju misliš,gdje živi,od kud je rodom,
https://www.facebook.com/pages/Bo%C5%BE ... 91?fref=ts :zvizdi :hihi
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
dragolas

Cooleech je napisao/la:
dragolas je napisao/la:Ima ih više sa tim imenom i prezimenom,neznam na koju misliš,gdje živi,od kud je rodom,
https://www.facebook.com/pages/Bo%C5%BE ... 91?fref=ts :zvizdi :hihi

ne poznam
Odgovori