Pozdrav linuxaši
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Pozdrav linuxaši
Pozdrav svim članovima ovog foruma. Došlo je vrijeme da se i ja napokon prijavim na ovaj forum nakon dugo čitanja.
Evo da se predstavim moje ime je Davor imam 18 godina i došao sam ovamo sa jednom namjerom. Imam ideju za jedan projekt i taj projekt bi bio bio od zajednice ljudi koji bi radili ono što znaju i ono što vole. Malo točnije radilo bi se o jednoj web stranici koju bi razvijala zajednica. Pa evo ovim putem pozivam sve koji imaju volje i vremena pomagati u izgradnji web stranice. Ne moraju znati programirati niti biti grafički dizajneri. Polagano to sam realiziram iz dosade i znatiželje, pa se nadam da će moja ideja i zaživjeti možda jednog dana.
Evo ako mi se netko želi priključiti ili ga nešto zanima slobodno mi se javite u pm.
Još samo da pohvalim vaš forum i vašu web stranicu. Puno ste mi pomogli sa svojim informacijama i željno iščekujem svaku vašu novost vezano uz linux.

Kad žena uzme stvar u svoje ruke, onda je to već velika stvar.
Re: Pozdrav linuxaši
A jesi našao datum za registraciju i ozbiljno pokretanje projekata.. al' ajd'.. dobrodošao 
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
bertone je napisao/la:A jesi našao datum za registraciju i ozbiljno pokretanje projekata..
Dobrodošao!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
dobrodošao i ugodno druženje
Haha nije to nikakav ozbiljan projekt to je samo ovako projekt nastao iz dosade.
Inače hvala na dobrodošlici.
Kad žena uzme stvar u svoje ruke, onda je to već velika stvar.
- audiosl4ve
- Spol: M
dobrodosao, jos bolje nas nasao