Neće se spoji na ZTE ZXDSL 931
Moderator/ica: Moderatori/ce
Neće se spoji na ZTE ZXDSL 931
Na laptopu je bio,bit će i opet,elementary OS. Sve je bilo OK ali danas dođem sa posla i vidim ne radi mi mreža. Kliknem povezi,nece,opet,nece. Da skratim priču nikako se nece poveže na tcomov ruter iz naslova. Stavim mobitel kao hotspot i poveže se iz prve. Drugi laptop sa windozama se poveže sa ruterom iz naslova. E sad kako sam ja zustar kad triba nešto instalirati, probao sam sa ubuntuom i sa mintom i nece!? Sad instaliram win7 samo da provjerim o čemu se radi. Ima li tko ideju u čemu bi bio problem?
Re: Neće se spoji na ZTE ZXDSL 931
Pa onda je problem vjerojatno u routeru.. jesi li ga probao restartati.. možda nazvati T-Com da nisu nešto nadograđivali (uredna pojava kod B-Neta kad nadograđuju cable modem, a ne koristiš njiohov router) ili da ti samo provjere da li ti je linija ispravna i sl.
Probao sam ga restartati, probao sam ga i resetirati i ništa! Čudno mi je kako je jučer radio bez problema. Doduše bilo je nekih problema sa linijom i tcom je nešto brljao po postavkama veze-pretpostavljam. Sad sam full ljut pa mi se neda ali sutra vraćam eOS i zovem tscum nek mi vrate to nešto kako je u bilo.
Pa nisi valjda obrisao OS samo zato kaj ne dela wifi 
Jesam! Instalirati cu ga iznova, nije problem 
Uostalom što sam trebao učiniti!? Raditi na OSu koji nema mreže?
Uostalom što sam trebao učiniti!? Raditi na OSu koji nema mreže?
Koji elementary si imao instaliran, Lunu stable ili unstable?
- vision
- Spol: ♂
pa, ako je laptop mogao si na kratko žično povezati u elementary i provati radi li tako?binarni je napisao/la:Uostalom što sam trebao učiniti!? Raditi na OSu koji nema mreže?
- Abzeenth
- Site Admin
Tema premještena iz podforuma "Razno".
Ljudi, što je s tim otvaranjem tema u krivim podforumima u zadnje vrijeme? Dajte malo pripazite. Ako je problem s mrežom/spajanjem na internet, tema treba biti otvorena ovdje. Ako je problem s nekim drugim hardverom, onda u "Linux i hardver", i tako dalje. Stvarno nije teško.
Hvala.
Ljudi, što je s tim otvaranjem tema u krivim podforumima u zadnje vrijeme? Dajte malo pripazite. Ako je problem s mrežom/spajanjem na internet, tema treba biti otvorena ovdje. Ako je problem s nekim drugim hardverom, onda u "Linux i hardver", i tako dalje. Stvarno nije teško.
Hvala.
Imao sam u imam opet Lunu stable. I dalje nece spoji na ruter. Danas nisam imao vremena zvati tcom. Sutra ću. Ponavljam,laptop se bez problema spoji na mobitel(hotspot). Žicom nisam probao. Mora da je neka fora u ruteru.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Kod tog ZTE-a sam imao problem sa spajanjem laptopa s windowsima, a isti taj laptop s mintom se uredno spajao. Kad sam nazvao t-scum, neki njihov tehničar je promijenio kanal na kojem je router radio i od tada je radilo na svakom OS-u. Nazovi t-scum i neka se oni zaje*aju s routerom. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.