Ne mogu vjerovati da još ne postoji ova tema!
A eto, da ju onda ja otvorim...
Danas sam ga instalirao za potrebe recenzije i moram reći da nije loš. Nimalo. Fino radi (Bar zasad). Dash su konačno doveli u pristojnu brzinu i više nije naporan za korištenje. Onaj centar softvera također. Fino lijepo pretražuje. Brzo radi i lijepo izgleda. Malo mi jedino duže treba da se otvori Vajerfoks.
Prvi dojmovi nakon jedno sat-dva korištenja: Veri najs!
I meni je dobro radio, nešto brže nego 14.04 radi novijeg kernela i X.orga vjerovatno, to bi trebalo biti backportano u 14.04.2 ako se ne varam, jedino ne znam jesu li popravili jedan veliki bug to jest nemogućnost instaliranja Icedtea browser plugina, dok sam ga imao instaliranog na glavnom laptopu to nije bilo ispravljeno, moram ga na drugom laptopu ponovno instalirati. Edit-mislim da je bug ispravljen 21.11.2014, to je bio bug i u upstream Debianu čini mi se po bug reportu.
Čitam na naslovnu u komentare vezano za tipke na lijevu stranu.
Nemam Ubuntu a neda mi se provati ga (obično sam na drugim DE prebacivao sve na lijevu stranu), i/ali zar se ne može pomoću gconf-a (ili dconf-a) to urediti ako ne radi sa Unity Tweak Tool?
Gconf → apps →metacity →general;
Naći button_layout i promijeniti raspored ( trebalo bi onda da ide:
Moglo se na prijašnjim verzijama ali mislim da sada ne radi. Mislim da prebacivanje na desno na Unityju nema nekoga smisla jer bi vrijedilo samo za programe koji nisu full screen, morao bi se netko privikavati na desno i lijevo ovisno o tome je li mu program u prozoru ili full screen.
JH-IM je napisao/la:Mislim da prebacivanje na desno na Unityju nema nekoga smisla jer bi vrijedilo samo za programe koji nisu full screen, morao bi se netko privikavati na desno i lijevo ovisno o tome je li mu program u prozoru ili full screen.
Mislio sam da onda stoji u panel prozora ali opušteno