Mail notification
Moderator/ica: Moderatori/ce
Mail notification
Narode, KDE mi je odličan i sve, ali čini mi se da mu fali mail-notification (kao na XFCE-u, recimo) koji javlja da imaš nepročitane mailove neovisno o tome kad su došli, a ne kao onaj defaultni za KMail koji javlja da imaš mail ako i samo ako dođe dok je komp upaljen.
Dakle, moje pitanje je postoji li nešto slično mail-notification-appletu, samo za KDE? Što vi koristite u tu svrhu? Nije vrag da su vam KMail ili Thunderbird stalno upaljeni?
Dakle, moje pitanje je postoji li nešto slično mail-notification-appletu, samo za KDE? Što vi koristite u tu svrhu? Nije vrag da su vam KMail ili Thunderbird stalno upaljeni?
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Mail notification
Ima više plasmoida za to, ali nažalost ne mogu nijedan preporučiti jer je kod mene svaki izvodio neka sr*njashicy je napisao/la: Dakle, moje pitanje je postoji li nešto slično mail-notification-appletu, samo za KDE? Što vi koristite u tu svrhu? Nije vrag da su vam KMail ili Thunderbird stalno upaljeni?
Koristila sam ovaj za Gmail: http://kde-look.org/content/show.php/gm ... ent=153658 i on je dobro radio do nekog trenutka kad se iz nepoznatog razloga strgao. Onda mi je dečko napisao skriptu za provjeravanje Gmaila koja outputa notifikaciju o broju novih mailova u Knotify, i od tada to koristim
specijalizirano za gmail me ne zanima jer nemam account na gmailu 
- Abzeenth
- Site Admin
Ne znam što bih ti napisala onda...pogledaj na KDE-Look i KDE-Apps i čekaj da se javi netko od rezidentnih KDE stručnjaka 
u svakom slučaju, hvala na pokušaju 
Od verzije 4.11, u KMailu se da podesiti da obaviještava o novim mailovima i dok je ugašen..shicy je napisao/la: Nije vrag da su vam KMail ili Thunderbird stalno upaljeni?
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
dok je ugašen on ili komp? ako je dok je ugašen komp, onda je to bogovskisumski je napisao/la:Od verzije 4.11, u KMailu se da podesiti da obaviještava o novim mailovima i dok je ugašen..shicy je napisao/la: Nije vrag da su vam KMail ili Thunderbird stalno upaljeni?
@shicy.. sry, al ne razumijem kako vidiš da je došao mail ako je komp ugašen 
.. to mi malo vuče na ovu ekipu

.. to mi malo vuče na ovu ekipu

ako ti je mail došao u vremenu kad ti je komp bio ugašen, kod xfce-mailwatch plugina ti vidiš da imaš mail čim se on spoji na net, a upravo sam testirao KMail i, ili nisam našao tu opciju, ili on ne javi da imaš nepročitan mail...osim ako pokreneš KMail, ali to nije to.
za ovo da ti izađe notification da imaš mail, a KMail ugašen, znam otprije
za ovo da ti izađe notification da imaš mail, a KMail ugašen, znam otprije
Zadnja izmjena: shicy, dana/u 25 ruj 2014, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
A muke ti pokrenuti mail klijent kad upališ komp.. mislim, stvarno neki vicevi i nisu vicevi